Sivut

torstai 28. tammikuuta 2010

Pilviä ja lampaita

Kangaslähetys Ikasyriltä saapui ja tilaamani turkoosi pilvitrikoo ja asuntovaunutrikoo saapuivat.Niistä tai lähinnä pilvikankaasta oli pakko ommella heti poitsulle paita. Tämä uusimmassa Ottobressa ollut kaava oli malliltaan ihan loistava meidän mielestäni normikokoiselle pojalle, tästä tulen varmasti tekemään useammankin. Paras vaihtoehtohan tuo pelkkä resorikaulus pienen ihmisen vaatteeseen ei ole vaan olisi hyvä jos olisi jossain kohtaa jotain nappeja, mutta minä en vaan saa itsenäni tyydyttävää jälkeä nappien kanssa joten olen päättänyt olla enää edes yrittämättä ja kyllä tämä ainakin sujahtaa suht kivasti pojan pään yli (miehellä vaan oli hiukan vaikeuksia ;-) ). Olen nyt tehnyt tällä samalla kaavalla kaksi paitaa ja niihin ainakin olen ollut täysin tyytyväinen, niin turha lähteä kikkailemaan muita yrityksiä.


Kaava: Ottobre 1/2010
Kangas: Ikasyr, resori Eurokangas

Tämä lammaspaita on tehty tosiaan samalla kaavalla kuin edellinen pilvipaitakin ja tämäkin onnistui mielestäni loistavasti.


Kaava: Ottobre 1/2010
Kangas: Nanson kuviotrikoo Huvikankaasta

Tämä ruokalappu syntyi aiemmin esittelemästäni englannista tilatusta PUL kankaasta ja kaavana tässä käytin RuttuNutun sivuilla ollutta kaavaa. Kiitos Annika!!!
Alemmassa kuvassa näkyy vielä teemaan sopiva nepparikin :-).
3 kommenttia:

 1. Onpas kaikkea ihanaa, etenkin pöllölappu on houkutteleva!

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana tämä pöllölappu ♥ ja kivoja nuo paidatkin!

  VastaaPoista
 3. Kiitos vaan kiitos.
  Nyt on tuota pöllöä sitten trikoonakin ja myyjä jenkeistä mainosti että hänen kanssaa voisi tehdä jälleenmyyntisopimuksenkin :-), pikkasen houkuttelisi kyllä mutta mitenköhän saisi täällä kaupiteltua...

  VastaaPoista

Ihanaa että löysit blogini, tervetuloa!
Arvontan suuresti kaikkia jättämiänne kommentteja!

*****
Welcome! It's wonderful you found my blog!
I appreciate all your comments!

*****

-Minna-