Sivut

lauantai 23. tammikuuta 2010

Kankaita

Tällä viikolla tuli taas lisää kankaita minun jättimäiseen kangasvarastoon, en siis suinkaan mikään kangasholisti :-). Pitäisi varmaan joskus vaan päättää että nyt ei yhtään kangasta lisää ennenkuin vanhat on tehty tilkuiksi... no päättäähän tietenkin voi vaikka mitä mutta ei taitaisi ainakaan minulta onnistua. Olen joka kerta jotain tiettyä kangasta hakiessani päättänyt että en sitten mitään muuta osta kuin sen tarvitsemani, mutta ihan joka ikinen kerta mukaan on tarttunut jotain muutakin.

No niihin kankaisiin, Huvikankaan paketista paljastuivat nämä: Stenzon kukkatrikoota ja turkoosia interlockia sekä Nanson trikoita, mustaa ja punaista lammastrikoota ja ruskeaa missä bambisiluetteja valkoisella. Näistä syntyikin heti jo jotain, mutta pitää kuvata ne vielä.Tiistainen Eurokankaan visiitti oli suorastaan pettymys, lähdin trikoita hakemaan mutten löytänyt yhtään. Jotain euroja sinne kuitenkin tuli tuhlattua, tämän kasan kaksi päällimmäistä on tuolta reissulta. Palalaarista vaalea farkkukagas ja sitten ihan tavallista ruskeaa collegea. Kuva on ihan tärähtänyt, mutta huomasin vasta koneella sen enkä jaksanut enää uudelleen kuvata. Alin kangas on tilattu sampsukasta ja on ruskeaa merinovillaa. Omenatrikoo oli niin söpöä että sitä oli ihan pakko ostaa ja sitten ihan perus punaraitatrikoo, nämä tarttuivat mukaan Kaarinan Jätti-Rätistä.Eurokankaassa vierailin lasteni kanssa ja 4-vuotias tyttöni halusi itse hankkia kankaat hänen tulevaan prinsessamekkoonsa ja nämä neiti valitsi ihan itse: keltaisen trikoon ja kultaisen joustinkankaan (en tiedä mikä tuon nimi oikeasti on ja lappu on jossain arkistossa jo), näiden kaveriksi tulee varmaan vielä muutakin mutta nämä pääosassa.
Eurokankaan reissun jälkeen poikkesin vielä lähikaupassani Kaarinan Jätti-Rätissä ja se ei petä oikeastaan koskaan, sieltä löytyy aina jotakin :-). Ja niin tälläkin kertaa, tuota oranssia olin hakemassa jotta saisin tehtyä tytölle legginsit pidettäväksi tämän mekon kanssa. Sinisistä tulee varmaan pojalle jotain ja sitten siellä oli tumman harmaa meleerattua interlocktrikoota hintaan 1,5€/m, tosin oli aika kapeeta, mutta mukavan oloista ja sitä tulikin mukaan sitten 4 metriä. Tästä ajattelin tehdä kokeiluversion uusimmassa Käsityölehdessä olleesta merinovillaisesta solmumekosta ennenkuin pilaan isoa määrää kallista villakangasta.Törmäsin tähän pöllö PUL kankaaseen täällä ja sitähän oli ihan pakko saada. Vaippoja siitä en vielä raaskinut tehdä :-), mutta ruokalappu valmistui jo mutta siitä kuva vähän myöhemmin kunhan saan kuvattua. Tätä samaista pöllökangasta tilasin jenkeistä myös tällä viikolla trikoisena ja en malta nyt odottaa että se tulee. On muuten käsittämätöntä mihin hintaan kankaita jenkeissä myydään, tämäkin pöllötrikoo oli siellä 6$ eli noin 4,5€/m, ihan uskomatonta. Postikulut onkin sitten asia erikseen...

 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa että löysit blogini, tervetuloa!
Arvontan suuresti kaikkia jättämiänne kommentteja!

*****
Welcome! It's wonderful you found my blog!
I appreciate all your comments!

*****

-Minna-