Sivut

sunnuntai 17. tammikuuta 2010

Lisää pikkumiehen vaatteita


Tässä on taas yhdet omalla kaavalla tehdyt housut ja kaverina bodyn muodossa on Sampsukasta tilattua ihanaa bambucollegea. Leikkailin vaan niin innokkaana paloja jotta saisin äkisti valmista niin en huomannut että siilikankaassa siilit onkin vaan yhteen suuntaan (aiemmin olin tehnyt bodyn etanakankaasta ja siinä etanat molempiin suuntiin) ja tuli sitten leikattua etu-ja takakappale väärin päin. Onneksi sentään hihat on oikeinpäin :-), ja eihän se käyttöä haittaa vaikka kuosit väärinpäin onkin... mies ei edes huomannut ennenkuin mainitsin asiasta.

Kaava: housut oma ja body Ottobre
Kankaat: Eurokangas, Sampsukka ja Jätti-Rätti

Vihreiden housujen kaveriksi valmistui myös velourpaita johon tuli aplikoitua sammakko. Sammakko on apinoitu RuttuNutun blogista, pahoittelut apinoinnista!


Kaava: Ottobren joku peruspaita
Kankaat: Eurokangas

Kypärälakki merinovillasta. Tilasin Sampsukasta pätkän ihanaa merinovillaa ja siitä on nyt tekaistu molemmille lapsukaisille kypärälakit Ottobren ilmaiskaavan avulla. Mies ihastui näihin myssyihin ja pyysi itselleenkin samanmoisen ja nyt on lisää villaa odottamassa ompelijaa... pitäisi vaan kaavat tehdä aikuisen lakkia varten.


Kaava: Ottobre ilmaiskaava
Kangas: Sampsukka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa että löysit blogini, tervetuloa!
Arvontan suuresti kaikkia jättämiänne kommentteja!

*****
Welcome! It's wonderful you found my blog!
I appreciate all your comments!

*****

-Minna-