Sivut

lauantai 23. tammikuuta 2010

Jotain välillä itsellekin...

Onhan sitä tullut tehtyä itsellekin jotain.
Vanha Boob imetyspaita oli saanut rinnuksilleen jotain tahraa mikä ei lähtenyt pesussa ja tahra niin näkyvällä paikalla ettei paitaa enää voinut käyttää. On roikkunut vaan kaapissa ja onneksi onkin, sillä nyt keksin millä saan paidan uudelleen käyttöön... Donnon kangasväreillä ja sabluunalla :-)


 Maalasin kukan kullanvärisellä kangasvärillä ja kohopinta on tehty hilekultaisella kangaskalvomaalilla. Tahra meni hyvin piiloon ja sain ihanan paidan uudelleen käyttöön.

Tällä viikolla valmistui myös tämmöinen perhoshihainen tunika itselle. Ihastuin Laura Petersenin vastaavaan paitaan, mutta en raaskinut maksaa 50€ trikoopaidasta joten päätin koittaa tehdä itse samanlaisen, ja siitähän tulikin ihan hyvä. Hankala kuvattava vaan näin iso vaatekappale, kuvauspaikkani on tarkoitettu hiukan pienemmille kohteille :-).
Kangas on ostettu Jätti-rätistä ja on ohutta viskoositrikoota. Kukat on maalattu samalla sabluunalla ja kultavärillä kuin imetyspaidan kukka. Laskin että tälle paidalle tuli hintaa n. 5€, eli kymmenesosa alkuperäisen hinnasta ja istui päällekkin hiukan paremmin kun oli otettu itsestä mittoja kaavoja varten.

2 kommenttia:

  1. Nyt vasta pääsin katsomaan blogiasi :) Hienoja juttuja kyllä täällä. Innostuin itsekkin ompelemaan itselleni vihdoin jotain, nimittäin olohousut. Jotenkin sitä aina mielummin ompelee jotain pikkuista lapsille, mutta kyllähän se on itseäkin välillä hyvä muistaa :)

    VastaaPoista
  2. Tosiaan Emmi, näinhän se on. Niitä pieniä vaatteita pienin kaavoin on paljon mukavampi ommella kuin isoja vaatteita, mutta ihanaahan se on itsekin saada jotain :-).

    VastaaPoista

Ihanaa että löysit blogini, tervetuloa!
Arvontan suuresti kaikkia jättämiänne kommentteja!

*****
Welcome! It's wonderful you found my blog!
I appreciate all your comments!

*****

-Minna-