Sivut

maanantai 25. tammikuuta 2010

Pilviä ja raitaa

Pojalle tehty jo aiemmin tämä setti missä Ikasyriltä tilattua ihanaa pilvi-interlockia käytetty raglanpaitaan ja Eurokankaalta ostettua raitavelouria housuihin. Pidän itse tosi paljon tästä yhdistelmästä ja sitä onkin meillä sitten pidetty paljon.


Paidan kaava: oma
Housun kaava: oma
Kankaat: Ikasyr ja Eurokangas

Sitten pilviä vielä toisessa paidassa, tässä hihat ja aplikaatio pilvikangasta ja valkoinen trikoo miehen pieneksi käyneestä t-paidasta. Tuli turhan leveä käyttämälläni Ottobren kaavalla, joten jää vielä kaappiin odottamaan käyttöä.


Kaava: joku Ottobre peruspaita
Kankaat: Ikasyr ja vanha t-paita, resori Jätti-Rätti

Tässä vielä pojalle tehty villapaita. Kangas löytyi Eurokankaasta ja visio villapaidasta syntyi heti. Riittihän siitä sitten kangasta vielä tähänkin. Ja vieläkin on kangasta hiukan jemmassa, ehkä just sen verran että riittäisi pieneen slipoveriin.

Kaava: oma
Kangas: Eurokangas ja resori merinoribbiä sampsukasta

Tässä kaula-aukosta lähikuva, ei suinkaan työnjäljen vuoksi se kun ei ole mitenkään imartelevaa tässä vaan sen vuoksi että tässä näkyy käyttämäni tuotemerkki jonka valmistuksesta vastaa Minanamnband.Pikkumiehen kasvaessa aika vauhdilla oli pakko surauttaa nopsaan yksi yöpuku kun muut oli joko pieniä tai odottamassa pesua. Kankaana tässä ohut trikoo Jätti-rätistä ja kaavat omia.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa että löysit blogini, tervetuloa!
Arvontan suuresti kaikkia jättämiänne kommentteja!

*****
Welcome! It's wonderful you found my blog!
I appreciate all your comments!

*****

-Minna-