Sivut

maanantai 22. helmikuuta 2010

Laiskuutta ja saamattomuutta!

Täällä taas seurailen muiden mahtavia luomuksia ja hienoja blogipäivityksiä samalla kun omat hommat seisoo ihan kokonaan. Ompeluksia on kyllä valmistunut jonkun verrankin viime postauksen jälkeen ja osa on jopa kuvattukin, mutta sitten meni oma "työkone" päivityksen alle ja pikkuläppärillä ei oikein kuvankäsittely onnistu. Osa vaatteista on vielä kuvaamattakin kun piti reissuun tehdä nopsaan uusia mutta sitten ei ehtinyt enää kuvaamaan. Toivottavasti tällä viikolla saisi itseään niskasta kiinni ja saattaisi tämänkin ajan tasalle...

2 kommenttia:

  1. Huomasin että olet Turun seudulta...

    Mitä mieltä olet jättirätin trikoiden ja muiden kankaiden laadusta? Kun olet käyttänyt niitä lastenvaatteisiin... kestääkö hyvin?

    VastaaPoista
  2. Hei Tanjuzka, Jätti Rätistä saa ihan hyviäkin trikoita. Kaikki ei tosin ole, mutta kun muutaman kerran ostaa ja kokeilee erilaisia niin löytää ne kankaat mitkä on hyvälaatuisia ja kestäviä. En ole mikään kangasexpertti, joten en osaa kyllä sanoa että mitä ominaisuuksia siitä hyvästä kankaasta pitäisi löytyä, menee mulla näppituntumalla.

    VastaaPoista

Ihanaa että löysit blogini, tervetuloa!
Arvontan suuresti kaikkia jättämiänne kommentteja!

*****
Welcome! It's wonderful you found my blog!
I appreciate all your comments!

*****

-Minna-