Sivut

maanantai 29. maaliskuuta 2010

Valokuvausharjoittelun tuotoksia

Ollaan miehen kanssa harrastettu ja harjoiteltu kuvaamista jo muutamia vuosia, mutta edelleen vieläkin harjoitellaan. Aiemmin kuvattiin oikeastaan vallan ulkona, kukkia ja mönkiäisiä, mutta nykyään kiinnostuksen kohteet on enempi ihmisten kuvaamisessa. On muuten ihan mielettömästi haastavampaa kuvata ihmisiä kuin ulkona luontoa. Myöskin vaatteita on aika haastavaa kuvata eikä jaksa niitä varten oikein viritellä mitään studiotakaan pystyyn vaan ne tulee yleensä räpsittyä missä sattuu ja se tosiaan kuvista kyllä täälläkin näkyy, pahoittelen. Tässä tosin vähän studioharjoituksia tai oikeastaan linssitestailuja kuten edellisenkin postauksen kuvat.


2 kommenttia:

  1. Vau, kunpa sitä itsekin oppisi kuvaamaan... Meillä pojan kuvaamisessa suurin haaste on saada malli pysymään kaksi sekuntia paikallaan ja usein ympäristö on sitten ihan mitä sattuu.. :) Ja ihanaisia nuo edellisten postausten haalarit!

    VastaaPoista
  2. Ihania kuvia! Erityisesti kuva teidän makaavasta tyttösestä on tosi hieno ja suloinen - kertakaikkisen onnistunut otos!

    VastaaPoista

Ihanaa että löysit blogini, tervetuloa!
Arvontan suuresti kaikkia jättämiänne kommentteja!

*****
Welcome! It's wonderful you found my blog!
I appreciate all your comments!

*****

-Minna-