Sivut

maanantai 22. maaliskuuta 2010

Sairastelua ja sairastelua!

Voi että meillä ollaan sairasteltu, tyttö ollut kipeä 2 viikkoa ja poika 1½. Lauantai olikin sitten jäävuoren huippu kun poika 7kk sai kuumekouristuksen ja siitä sitten ambulanssilla sairaalaan. Vaikka kyseessä ns. hyvälaatuinen juttu ja nuo kouristukset ovatkin vissiin aika yleisiä niin silti kun sen ensimmäisen kerran näkee ja kokee niin se on niin kaameeta, katsella kun pieni ihminen kramppaa ja menee sen jälkeen ihan tiedottomaksi. Onneksi nyt kuitenkin kaikki hyvin ja Leevi paranemassa korvatulehduksestaan, toivottavasti tuollaista kouristusta vaan ei tulisi enää uudelleen.

Jotain olen sentään saanut iltaisin ommeltuakin vaikka sairaspotilaita onkin talo ollut täynnä. Ompelukset esittelen sitten seuraavassa postauksessa, mut tässä kangashankintoja. Kauppareissun yhteydessä tuli käytyä Marimekon liikkeessä ja siellä oli tarjouskankaissa näitä: Keltaista appelsiinia ja sitten tätä mustaa Marimekon paitamekon kangasta (tätä ei yleensä metrikamana myynnissä mutta nyt oli tullut pieni painovirheellinen erä) ja näitähän oli sitten pakko saada. Mietinnässä ainakin tytölle kesämekkoa ja pojalle paitapusero tai liivi.


2 kommenttia:

  1. ihania kankaita ♥ Toi musta marimekon kangas on niin söpöstä, ne takkimekot mitä siitä on on ehkä söpöinpiä ikinä. tykkään ihan hirmusti kun tohon kävis vaikka minkäväriset kankaat

    VastaaPoista
  2. Wau mitä kankaita!!!! Tuo keltainen on niin pirteä!

    VastaaPoista

Ihanaa että löysit blogini, tervetuloa!
Arvontan suuresti kaikkia jättämiänne kommentteja!

*****
Welcome! It's wonderful you found my blog!
I appreciate all your comments!

*****

-Minna-