Sivut

keskiviikko 17. maaliskuuta 2010

Takki

Tosi monet on tehneet takkeja Elsebeth Gyntherin kaavoilla ja olihan niitä sitten itsekin pakko kokeilla. Tykkään ihan hirmusti tuosta hiippahupusta ja muutenkin tuo malli on tosi kiva. Tein tämän takin nyt vaan ihan simppelisti ilman niitä hihakoristuksia ja vetoketjukin on ommeltu ihan vaan niin että se näkyy nurjalla, vaikka sainkin hyviä vinkkejä Tassunjälkiä blogin Annikalta että miten se nauha sinne vetoketjun taakse kannattaisi ommella. Ehkä sitten seuraavaan takkiin :-).


Tuossa kuvassa muuten näköjään näyttäisi siltä että alareuna olisi ihan vinossa, mutta kyllä ne oikeasti on ihan tasalla, on tainnut takki jäädä vähän rymppyyn kun olen kuvannut sitä.


Unohdin tästä takista tietenkin sen ripustuslenkin, mutta tytön takkin sekin asia on jo korjattu.


Tässä näkyy vielä se että alareuna on tosiaan samalla tasolla, mutta tässä myöskin paljastuu pari pientä ryppyä tuossa vinonauhan ompelussa... pitäisköhän ne vielä purkaa ja korjata???

Kaava: Elsebeth Gynther Ompele lapselle 0-4 v.
Kankaat: Ohut vakosamettikangas Eurokangas ja valkoinen tukeva puuvillavuori Jätti-Rätti

3 kommenttia:

  1. Ihana takki! Sinä olet ollut ihan uskomattoman tehokas! Olet ommeluut vaikka mitä ihanaa muutamassa pävässä. Vau!

    VastaaPoista
  2. Voi kiitos! Kieltämättä ompelukone on suristanut tässä aika paljon, anteeksi vaan perhe :-). Ideoita vaan on ollut ja olis vieläkin niin paljon että tuntuu ettei mikään aika riitä, iskenyt jo jonkinasteinen ompeluriippuvuus :-)...

    VastaaPoista
  3. Hieno on :) Ja piti sanomani vielä, että aivan ihania ompeluksia sinulla täällä, ja nuo kankaat! Olen miettinyt, pitäisikö itsekkin tilata, kun niin ihania löytyisi..

    VastaaPoista

Ihanaa että löysit blogini, tervetuloa!
Arvontan suuresti kaikkia jättämiänne kommentteja!

*****
Welcome! It's wonderful you found my blog!
I appreciate all your comments!

*****

-Minna-