Sivut

sunnuntai 28. maaliskuuta 2010

Norsuja

Tämä viikko on ollut tuottelias viikko ompelun saralla, on valmistunut vaikka mitä. Kaikki on kuvattu jo, mutta aloitetaan nyt tällä, loput tulevina päivinä. 

Tässä myös hiukan kuvausharjoittelua tai oikeastaan linssitestailuja.

Tämä norsuhaalari on tehty Meandi haalarin kaavalla, pidän tämän haalarin kaavasta kovin koska sopii hyvin tuommoiselle hoikahkolle vartalolle. Norsukangas on joustofroteeta ja tilattu Myllymuksuilta, tilasin kangasta muistaakseni 60cm ja siitä määrästä on tehty jo paita ja nämä haalarit ja vielä riittää vaikka pipoon tai ehkä pariinkin. Mitta kankaassa ei ihan riittänyt joten jatkoin lahjetta Stenzon turkoosilla interlockilla, ihan nappiyhdistelmä ei kankaiden laadun suhteen ollut, mutta ei ollut kaapeissa valmiina mitään muutakaan mikä olis mennyt edes sinnepäin niin pakko oli tyytyä tähän koska valmista oli saatava heti :-). Vuoritin yläosan samalla trikoolla koska mielestäni saan näin parempaa jälkeä kuin se että olisin laittanut resorireunat ja kangas pysyy paremmin ryhdissä. Haalarin alla on joskus aikaa sitten bambuneuloksesta tehty paita.


En huomannut kuvata haalareita yksinään, joten tässä saa hiukan käyttää mielikuvitusta että "näkee" nuo kokonaisuudessaan :-).

Ja tässä vielä toinen kuva missä tuo pallo näkyy paremmin kuin nuo haalarit. (Pallo ei ole itse ommeltu :-))


1 kommentti:

  1. Todella ihanat ja tarkat kuvat! Niin ja mikä söpis poika sekä tietty haalarit. :)

    VastaaPoista

Ihanaa että löysit blogini, tervetuloa!
Arvontan suuresti kaikkia jättämiänne kommentteja!

*****
Welcome! It's wonderful you found my blog!
I appreciate all your comments!

*****

-Minna-