Sivut

lauantai 13. maaliskuuta 2010

Huppari, housut ja teeppari

Näistäkin ompeluista on jo hivenen aikaa, mutta tosiaan kun blogiin ei päivittynyt helmikuun aikana yhtään mitään niin ei ihmekään että näitä kuvia on jäänyt koneelle roikkumaan. Osa ei ole edes päässyt kuviksi asti vielä ja ihan kaikkia ei varmaan tarvitse kuvatakaan :-).

Pikkumiehelle tuli tehtailtua kankaiden paloista huppari.

Kaava: joku Ottobre (ei enää muista)
Kankaat: Velourit Eurokankaasta, vuorin valkoinen trikoo Jätti-Rätti ja turkoosi Huvikankaasta, Asuntovaunu Ikasyriltä ja turkoosi resori Jätti-Rätistä. Nappeina turkoosit KAM:t

Aiemmin tehtyjen pilvipaitojen kaveriksi ruskeat collegehousut pilvitaskulla (takana).

Kaava: Oma
Kankaat: Eurokangas ja pilvi Ikasyriltä

Tyttäreni 4½ luuli että tuo huppari tulee hänelle :-), ihan ei vaan koko mätsännyt ja jäikin sitten harmittelemaan että miksei hän saanut mitään. Pilvikangasta oli juuri sopiva pala tuommoisiin pikkuhihoihin että sai tehtyä Raglanmallisen T-paidan. Kaava on muistaakseni jostain 2001 vuoden Ottobresta ja seuraavaa paitaa ajatellen niin pitää kyllä tuo kaareva leikkaus muuttaa suoraksi, paita jäi jotenkin hassusti pönöttämän tuosta kaarteen kohdalta. Voi vitsi kun tää on ryppyinen tää paita, kaivoin vaan kuvausta varten nopsaan laatikosta silittämättä ja sen on kyllä näköinenkin :-).

1 kommentti:

  1. Aivan ihana huppari!!! Olen metsästänyt kaavaa sellaiseen jo melko kauan...onko sulla mitään tietoa mistä ottobresta kaava on?

    Eeva

    VastaaPoista

Ihanaa että löysit blogini, tervetuloa!
Arvontan suuresti kaikkia jättämiänne kommentteja!

*****
Welcome! It's wonderful you found my blog!
I appreciate all your comments!

*****

-Minna-