Sivut

tiistai 3. toukokuuta 2011

Butterflies....

Kevään ensimmäiset perhoset nähtiin jo pääsiäisen aikaan ja kesäänhän kuuluu olennaisesti perhoset, sekä ulkona että meillä myös mekoissa...

Tämä mekko siis niistä taannoin esitellyistä amerikan puuvilloista ja kaavana Hannah, lyhyillä hihoilla tosin. Tuota kaavaa täytyy kyllä hiukan muokkailla seuraavaan versioon, on semmoisenaan liian teltta meidän hoikalle neidille (tai mä en ainakaan tykkää niin väljästä mallista). 

Ompelin sivulle vyön kiinni jolla saa sitten kerättyä vyötärön pienemmälle ja sen kanssa mekko kyllä pelastui, olisi varmasti jäänyt käyttämättä ilman tuota vyötä.


Näyttää taas ihan kummallisen malliselta näissä kuvissa, mutta on kyllä ihan symmetrinen :-).

Miten musta nykyään tuntuu että lähes kaikki työt varsinkin jos ne on vähän erilaisia näyttää tekovaiheessa ihan pöljältä ja meinaakin sen takia jäädä kesken? Tämäkin mekko oli ajatuksena kiva, mutta tekovaiheessa meni maku enkä heti valmistumisen jälkeenkään oikein tykännyt, mutta nyt kun se on roikkunut päivän tuossa näkösällä niin jo rupee näyttämään ihan kivalta :-).

Uusimmassa Ottobressa oli hauskat velourshortsit joita oli sitten ihan pakko kokeilla ja voi että kyllä tykkään, nää on ihan hurjan söpöt pikkumiehen jalassa :-). Aika seitkytlukulaiset, mut mua se ei haittaa... mies ei ollut ihan samoilla linjoilla :-D.


En olekaan paljoa täällä esitellyt tilaustöitäni kun en ole muistanut niitä juurikaan kuvailla ennen luovutusta. Nyt sitten muistin ja tässä yksi tilauksena tehty paita Hilcon autocollegesta.


Ja sitten vielä kuva lähetyksestä joka menee Käsityökeskus Sigridiin Forssassa :-). Tosiaan tuolta on nyt avajaisista saakka saanut ostaa Viivi&Leevi tuotemerkin vaatteita, tällä hetkellä valikoimassa pitkähihaisia paitoja, velourhousuja sekä nyt lähtevä t-paidat ja trikoopipot.-Minna-

5 kommenttia:

 1. Ihana tuo mekko, kivat värit. Noita shortseja onkin muutamassa blogissa näkynyt ja ne on ihan ehdottomasti pakko tehdä! Mun mies ei kanssa oo ihan niin retron ystävä kuin minä, mutta viime aikoina ei oo kyllä enää edes jaksanut asiaa kommentoida. :D

  VastaaPoista
 2. upeat värit tuossa mekossa! mulla on mennyt ihan ohi nuo shortsien kaavat, täytyy ehkä selata lehteä uudestaan :D

  VastaaPoista
 3. Ihanan värinen mekko! Tykkään tosi paljon tuon hannahin monikäyttöisyydestä, mutta aika leveä se kyllä on myös omaan makuuni. Hieman kavennettuna toimii hyvin :)

  VastaaPoista
 4. Tosi ihana mekko! Ja mitkä värit!

  VastaaPoista
 5. Vähänkö näytti ihanalle ja tunnelmalliselle paikalle tuo Sigrid, olisipa kiva päästä joskus käymään siellä (ei tosin kovin todennäköistä, heh). Tykkään kovasti tuosta pilvipaitojen keltaisesta, on ihanan lämpöinen ja melkeinpä oranssihtava tuo sävy.

  VastaaPoista

Ihanaa että löysit blogini, tervetuloa!
Arvontan suuresti kaikkia jättämiänne kommentteja!

*****
Welcome! It's wonderful you found my blog!
I appreciate all your comments!

*****

-Minna-