Sivut

keskiviikko 4. toukokuuta 2011

Mekkotehtailu jatkukoon...

Ja sen täydellisen kaavan metsästys myöskin. Se olisi jotain tämän suuntaista, mutta tuo yläosa on ehkä hiukan liian korkea (tulee siis liian matalalle) ja alaosa saisi puolestaan olla hiukan leveämpi, no seuraavaan sitten :-).

Tämä siis oma sovellus ja kankaat Eurokankaasta ja nauha jostain joskus hommattua. Sivussa piiloketju.

Ja toinen mekko: tämä on omaan makuuni ihan liian väljä, mutta tyttö näytti pitävän kun meinasi jo koneelta kesken viimeistelyn repiä päälleen. Mennä viipotti helma liehuten kun vihdoin sai valmiin mekon päällensä :-).

Tässä on pohjana käytetty Farbenmixin Jennyä jonka sain kopsata ihanalta käsityökerhomme jäseneltä Pumpulia ja pellavan Ilonalta, muokkasin tosin kaavaa jonkin verrankin. 

Tummempi venetsia-kangas on Hawthorn Threadsiltä USA:sta ja helman ja hihojen kangas on tehty joskus jostain alelaarista jemmaamastani huivista, pääsi sekin vihdoin käyttöön.
Mekkotehtailu siis jatkuu edelleen....

***************

I have noticed that I have some random international followers also. I apologize that I have only used Finnish in my posts but I promise that from now on I will also write a few words in English.

Here are the dresses made for my almost 6 years old daughter for summer, she has a hugh lack of suitable summer dresses and I'm fully employed of sewing those :-).

Both of the models are my own alterations of existing models Farbenmix Hannah and Jenny. First is made of fabrics I bought from local fabric store and the second is made of fabric I ordered from Hawthorn Thread and some scarf I bought some sale some day.

Dress factory is still going on...

***********

-Minna-

3 kommenttia:

 1. Ihania mekkoja! En ihmettele, että tuo jälkimmäinen sai suuren suosion, minusta malli näyttää tosi kauniilta (ihanat nuo rypytykset tuossa yläosan alla) ja kankaat on tosi hienot. Ylempi taas on ihanan keväinen ja tyylikäs.

  Olisi kiva nähdä näistä myös sovituskuvia...

  VastaaPoista
 2. Aivan ihania mekkoja. Pakko tulla ajan kanssa tutkailemaan koko blogiasi :)

  VastaaPoista
 3. Aivan ihania! Todella kauniita molemmat! Hauska idea käyttää tuota huivia mekkoon.

  VastaaPoista

Ihanaa että löysit blogini, tervetuloa!
Arvontan suuresti kaikkia jättämiänne kommentteja!

*****
Welcome! It's wonderful you found my blog!
I appreciate all your comments!

*****

-Minna-