Sivut

perjantai 6. toukokuuta 2011

Kalastajan hattu

Mun on jo pitkään pitänyt tehdä kalastajan hatun mallinen hattu, mutten ole saanut aikaiseksi kaavoittaa ja nyt olikin kuin tilauksesta uusimmassa Ottobre-lehdessä halutun mallinen hattu.
Sitäpäs sitten testaamaan ja kangas on jo jonkun aikaa kaapissa marinoitunut muistaakseni japanista tilattu junapuuvilla (paksumpaa sellaista).

*******

I have intended to make this hat for a while now, but I didn't have time to make patterns for it. Luckily there was a pattern for this hat in the newest Ottobre-magazine so it had to be tested: the train fabric is ordered from Japan.Malli ei ollut oikein kuvaustuulella :-).

********

The model was not so co-operative :-)...
-Minna-

6 kommenttia:

 1. Kivaa kangasta! Olitko tyytyväinen hatun malliin? Minusta se jäi jotenkin vähän hassusti päälaelle tms. Tilasin uutta hattua varten jo kangasta. ;)

  VastaaPoista
 2. Mä en ihan vielä oikein päässyt selvyyteen tuosta mallista kun tuo malli ei oikein suostunut kokeilemaan sitä vielä :-).

  VastaaPoista
 3. Minä olen tehnyt tuolla mallilla ja on vähän liian syvä ehkäpä. (Löytyy blogista.)
  Tein sitten niin että madalsin vähän sivuja ja tuli parempi.

  VastaaPoista
 4. Ihanaa kangasta, nätinmallinen tuo lakki kyllä.

  VastaaPoista
 5. Tosi kiva, ja erittäin hyvännäköinen kangas!

  VastaaPoista
 6. Kiitos paljon, mä olen tuotakin kangasta marinoinut kaapissa melkein kyllästymiseen asti raaskimatta tehdä siitä mitään, mutta nyt päätin että ne kankaat pitää käyttää eikä jemmata :-), vaikka sitten mihin vaan mutta käytettävä on.

  VastaaPoista

Ihanaa että löysit blogini, tervetuloa!
Arvontan suuresti kaikkia jättämiänne kommentteja!

*****
Welcome! It's wonderful you found my blog!
I appreciate all your comments!

*****

-Minna-