Sivut

perjantai 29. huhtikuuta 2011

Mansikka ja kiukkuinen lintu

Kesävaatteita on vailla kumpainenkin lapsukainen, ovat kasvaneet molemmat niin vauhdilla että viime vuotisista mahtuu enää murto osa päälle. Äidillä siis kiire tehdä kesäksi sopivaa hepenettä ylle.

Tytölle mansikkamekko keltaisesta pilvitrikoosta, mansikka trikoota ja velouria:


Poitsulle samasta kankaasta t-paita kiukkuisella linnulla. En suinkaan ole hurahtanut kyseiseen peliin, mutta hahmona tuo lintu oli jotenkin aika hauska joten pitihän se sitten toteuttaa.


Aplikaatiot velouria. Ihan en taaskaan ole tyytyväinen tuohon jälkeen, mutta saa kelvata. Koskakohan sitä olisi johonkin aplikaatioon täysin tyytyväinen???


Ja vielä yksi kravattipaita pojalle ribbitrikoosta ja amerikan puuvillasta. Ostin kerran pätkän tuota ribbitrikoota ihan kokeilumielessä paikallisesta rättikaupasta ja jotenkin tykkään ja jotenkaan taas en. No saa nähdä pääseekö kuinka usein käyttöön.-Minna-

9 kommenttia:

 1. Ihanan värikäs tunika! Kyllä ehkä munkin pitää tuollainen mansikka tehdä, se vaan on niin KESÄ!

  VastaaPoista
 2. Toi angry bird paita on huippu. Meillä pojat tykkää pelistä ja naukuvat koko ajan pehmoja itselleen. Pitäisiköhän yrittää aplikoida tai edes painaa...

  VastaaPoista
 3. ihania vaatteita. Itsekin olen hiukan miettunyt tuon äkäisen linnun applikointia :)

  VastaaPoista
 4. ihanan värisiä! pitääkin pistää muistiin toi kravatti homma, täytyy kokeilla joskus :)

  VastaaPoista
 5. Ihanan kesäinen tunika! Meidän kuopus tykkään kiukkuisesta linnusta ihan pelinkin muodossa, ja onkin tilannut pelissä näkyvän possun kuvan paitaansa ;)

  Ja kiitos postista ja kuulumisista, kiva kuulla eetä kaikki hyvin! Yritän olla viikonloppuna ahkera ja laitan sulle ensi viikolla postia!

  VastaaPoista
 6. On kyllä kesäinen tuo mansikkamekko :) Meidän muksut on onneksi autuaan tietämättömiä mistään Angry Birdseista, mutta olisihan tuollainen kieltämättä helpompi toteuttaa kuin tyttären toivoma Tuhkimo jota en edes lähde yrittämään :D

  VastaaPoista
 7. Miten ihanan kesäisiä! Tuollainen mansikkamekko on varmaan pakko tehdä kesäksi omalle muruselle. Niin ihana se on. :)

  VastaaPoista

Ihanaa että löysit blogini, tervetuloa!
Arvontan suuresti kaikkia jättämiänne kommentteja!

*****
Welcome! It's wonderful you found my blog!
I appreciate all your comments!

*****

-Minna-