Sivut

sunnuntai 3. huhtikuuta 2011

Lisää rokkia..

Innostuin siitä taannoisesta kitarasta niin että siitä saakka mielessä siintänyt asukokonaisuus pikku-rokkarille.
Tässähän se nyt sitten on, kankaat on osin samoja kuin tässä ja kuvana on käytetty samaa piirrosta mistä tämä kitarakin lähti, tosin osat on leikattu vapaalla kädellä niin sen vuoksi hiukan muoto heittää :-).
Musta kangas on mun vanhasta t-paidasta, oli vaan niin lyhyt etuosa että oli pakko laittaa resori alaskin (missä ihmeen napapaidoissa sitä onkaan tullut aikoinaan liikuttua :-)), punainen tähtitrikoo Metsolalta ja muut onkin samoja kuin kitarassa. Kaavana tässä on Ottobren kärrystä oma muokattu versio ja nyt taitaa kaava olla aika hyvin tuon pikkumiehen päälle sopivaksi muokkaantunut.


Ja kaveriksi perushousut tuosta ruudullisesta neuloksesta, polveen turkoosi tähti.
Miten tää näyttääkin tässä kuvassa ihan pöllöltä, oli kyllä himun haastavaa saada noita housuja pysymään tuolla paidan sisällä kiinni :-).


Sovituskuvat on myös mitä sattuu, ei tuota pientä menijää saa kuvattua oikein mitenkään, vielä ei ymmärrä edes kuvauspalkkioiden päälle :-).


 Housutkin pyöriny jo jalassa miten sattuu...


Sitten lopuksi pari peruspaitaa, kaavankokeiluna ja palojen tuhoamisena, tylsiähän näistä tuli.


Ja tämä kravattipaita ei kestä kyllä lähempää tarkastelua, peitetikki takkusi niin että tietää, olenkin tässä jo jonkun aikaa hihkunut meidän loistavaa yhteispeliä peitetikin kanssa kunnes se nyt rupes lakkoilemaan ja tekemään hyppytikkiä joka ikisen sauman kohdalla... alkuvaikeuksien jälkeen ei ole kertaakaan tehnyt ennenkuin nyt :-(. Mistähän lienee ottanut herneen sisuksiinsa... oiskohan uusia neuloja taikka puhdistusta vailla?


-Minna-


12 kommenttia:

 1. Ai tylsiä? Mä rakastan tuota ruskeaa tähtipaitaa! Ihanat kyynärpaikat.

  VastaaPoista
 2. Tosi ihania vaatteita! Kelpaisi kyllä meillekin :)

  VastaaPoista
 3. Kivoja paitoja. Tuo kitarapaita on magee ja minä tykkään myös kravaattipaidasta.

  VastaaPoista
 4. Tosi kivoja! Tuo tähtipaita ei ole lainkaan tylsä, vaan ihana! :) Mahtava tuo setti! :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos paljon kommenteista!
  Mä itsekin kyllä tykkään noista tähdistä vieläkin, mutta kun niitä on näkynyt niin paljon kaikkialla ja vielä hienojen aplikointien kera niin ehkä sen vuoksi nuo tuntui vähän tylsiltä, mutta kiva kuulla että muut näkevät ne toisin :-).

  VastaaPoista
 6. Hieno kitara paita!! Ja ruskea on myös mun makuun:-)

  VastaaPoista
 7. Pähee rokkisetti eikä nuo paidat oo laisinkaan tylsiä! (ja edellisen postauksen takki -oolalaa! )

  VastaaPoista
 8. Hienoja paitoja. ei ollenkaan tylsiä :)

  VastaaPoista
 9. p.s. käy kurkkaamassa blogini, siellä on sinulle haaste!

  VastaaPoista
 10. Hei!
  Löysin sivusi saumuri-merkkiä googlettamalla. Ovatkin kivat sivut, joita varmasti seuraan jatkosssakin.
  Huomasin, että sinulla on Pfaff Coverlock 3.0 kuten itsellänikin viime elokuusta lähtien. Ostin netistä, joten ohjausta on haettava muualta kuin tutulta ompelukonekauppiaalta, joita ei kyllä täällä maalla olekaan. Minulla on ollut vaikeuksia saada kone pelaamaan siten kuin pitäisi. Peitetikkiä sain sen tekemään jotenkuten, kun löystin violettia vipua, mutta sauman kohdalla tikki jumittuu ja vetää langat ja kankaan sisään. Lapsen kaula-aukossa ei siis pitkälle päästä, onhan siinä 2 olkasaumaa. Samoin käy varmuustikkien kanssa, eikä yliluottelu tuntunut onnistuvan sen enempää punaista vipua kiristämällä kuin keltaista löysentämällä. Muita ompeleita en ole edes ehtinyt kokeilemaan. Pitäisi koneen kait olla vakaampi toiminnoissaan? Käytän suositeltuja Inspira-neuloja. Hermo meinaa mennä ja yöunet. Ostinko kalliin lelun?! Millaisia kokemuksia sinulla on koneestasi - tai vinkkejä? Jos ehdit, viitsit ja jaksat, kirjoita sähköpostiini tuija.rautanen@gmail.com. Olisin kaikista neuvoista ikionnellinen.
  Hyvää pääsiäistä!
  Tuija Blogiton

  VastaaPoista

Ihanaa että löysit blogini, tervetuloa!
Arvontan suuresti kaikkia jättämiänne kommentteja!

*****
Welcome! It's wonderful you found my blog!
I appreciate all your comments!

*****

-Minna-