Sivut

lauantai 12. helmikuuta 2011

Kokeilua

Raglanpaitaan hyvä kaava hakusessa, pojan paita piirretty Ottobren Kärrypaidan pohjalta ja siitä tulikin ihan sopiva. Kangaskin on itse asiassa samaa kuin Ottobre-lehdessä. Tilasin tätä ohutta autocollegea huuto.netin kautta ja tykkään kovasti, taskun olisi voinut tehdä vaikka turkoosilla, mutta ei sattunut olemaan sopivaa sävyä niin tuli sitten samasta.


 Taskun koristeommel on tehty yhdellä koristeompeleella mitä löytyy Pfaffin quilt expression 4 koneesta minkä syksyllä ostin. Nyt vasta olen hiukan ruvennut kokeilemaan noita ompeleita sillä, mutta vielä vaan pitäisi ottaa enempi irti sen koneen ominaisuuksista.


Tämä tytön paita ei istu niin nätisti kuin pojan, enkä edes vielä tiedä mikä siinä meni vikaan??? Kivan kapoinen malli ja hihatkin kapeat, mutta kaulalta ei vaan istu niin nätisti kun haluaisin. Käytinkin tähän kokeiluun kauan kaapissa lojuneen vaaleanpunainen interlocktrikoon kun en raaskinut mitään hyvää kangasta tuhlata ja koitin piristää paitaa tekemällä vähän koristuksia siihen :-). (Helma on vielä tässä kuvassa ompelematta kun loppui pinkki lanka, mutta kuvasin kuitenkin kun kamera oli käsissä).


Kaula-aukon "korussa" koristeommelta ja nuo pinkit bling blingit on tehty sellaisesta kiinni silitettävästä kalvosta mitä ostin jostain käsityömessuilta. Ihan kivaa matskua ja mukavasti ilmettä erilaisilla kuvioilla, saa vaan nähdä miten kestää sitten pesussa.


Hihassa myös sama koristeommel ja tulossa myös paidan helmaan kunhan saan lisää lankaa.
Vaikka tämä oli vaan tämmöinen kokeilu, niin tyttö ihastui korupaitaan ikihyviksi :-), pitää varmaan samaa ideaa hyödyntää toisellakin tapaa toteutettuna... idea mielessä jo.


-Minna-

12 kommenttia:

  1. Nätti tuo kaulakoru ja autopaitakin on kiva!

    VastaaPoista
  2. Ihana kaulakoru! Ja innostuin tilaamaan lilaa siilitrikootakin edellisen postauksesi vuoksi ;).

    VastaaPoista
  3. Onpas kaunis tuo "korukaula-aukko"! Tosi hieno idea ja tuo hienosti ilmettä paitaan!

    VastaaPoista
  4. Kivat paidat! Samaa autokangasta minäkin huusin huutiksesta, odottelee vielä kaapissa... Korupaita on myös hieno ja koristeompeleet antaa kyllä kivan säväyksen! Harmi, ettei malli istunut niin hyvin. Onnistuneelta ainakin näyttää.

    VastaaPoista
  5. Ihana tuo tytön paita! Varmasti tykkää. Pojankin paidan kangas on ihanaa, väri on pirteä.

    VastaaPoista
  6. ihana tuo autopaita etenkin!tasku on just hieno..ja edellisen postauksen harmaa hame oli tosi onnistunut..

    VastaaPoista
  7. Hei, OB:n Villi Viikinki paidasta saa muokattua mun mielestä istuvan mallin ranglanhihaiseen paitaan! ite kokeilin ja olin tyytyväinen, ei vaan ne kovin "pyöreet" saumat iskeny.

    Hauska tuo kaulakoru juttu :)

    VastaaPoista
  8. Kiitos paljon!

    Riikka: kiva että innostuit, se on ihana kangas! Monesti itsekin innostunut jostain kankaasta kun nähnyt livenä.
    Ilona: ei se nyt niin hirmuisen huonosti istunut, mutta vähän kuitenkin ja perfektionistia häirii se hiukkanenkin :-). Tai sitten on vaan niin ettei tytöllekään sovi raglanhihat, mä itse ainakin näytän ihan hirveeltä raglanissa.
    Tiia: juu, tuo Villi Viikinki mulla on seuraavaksi katsastuksen alla josko siitä saisi, pyöreitä saumoja minäkin kartan.

    VastaaPoista
  9. Hauska autopaita :)Minullakin odottaaa sama kangas vielä kaapissa. Se on tosin hankittu Lasten Metsolasta. Tosi kaunis korupaita. Tästä huomaa, että aika pienilläkin yksityiskohdilla saa yksivärisestä kankaasta tosi kivoja vaatteita. Minä ihan turhaan kartan yksivärisiä kankaita.

    VastaaPoista
  10. Mä olen myös kartellut parhaani mukaan yksivärisiä kankaita, mutta yllättävävästi nyt mielessä kummittelee ideoita yksiväristen kankaiden käytöstä ja niiden "piristämisestä", tästä asiasta varmaan kuulette vielä lisää :-).

    VastaaPoista
  11. Ihania nuo korupaidat!Ja kravattipaita myös hauska:)

    VastaaPoista
  12. Todella hienot paidat olet tehnyt!! :)

    VastaaPoista

Ihanaa että löysit blogini, tervetuloa!
Arvontan suuresti kaikkia jättämiänne kommentteja!

*****
Welcome! It's wonderful you found my blog!
I appreciate all your comments!

*****

-Minna-