Sivut

tiistai 22. helmikuuta 2011

Voi mitä ihanuuksia....

Kotiutuikaan minulle eilen :-). Postin mukana pakettikortti ja kiukkuisena jo mieteinkin että minkä kirjakerhon kirjan olen tällä kertaa unohtanut peruuttaa ja saan ajella postille ihan turhaan sitä lähettämään takaisin. Voi minkä riemunkiljahduksen päästin kun postin setä kantoi pakettia rapakon takaa... setääkin taisi hiukan huvittaa :-). Tein tilauksen toissa viikolla tänne ja se paketti tulikin siis jo, odotin saapuvaksi vasta joskus ensi viikolla.
Tämmöisiä ihanuuksia minulle tällä kertaa, olisin voinut tilata vaikka kaikkia, mutta tilat ja rahat ei anna myöden. Ja tuon tilauksen jälkeenkin tuonne on saapunut vaikka mitä uusia ihanuuksia...


Tuli myös vähän pojalle puuvilloja, näistä paitoja, shortseja ja lätsiä...


Ja sitten loput onkin varattu arvaatte varmaan mihin....


Aivan oikein, mekkoihin :-).... 

Näistä tulikin jo niin keväiselle mielelle, vai mitä? :-)

-Minna-

19 kommenttia:

 1. Ihania kankaita! Oliko millaset toimituskulut ?

  VastaaPoista
 2. Ostin 9 jaardia kankaita ja postikulut oli sille määrälle 12,95 dollaria eli ei paha mielestäni. Koko setti posteineen euroiksi käännettynä teki jotakuinkin 65€ ja siis siinä on siis 8 metriä kangasta!

  VastaaPoista
 3. Aivan ihania!!!
  Taitaa lähteä oma tilaus lähipäivinä... =)

  VastaaPoista
 4. On nättejä :)
  innolla odottaen mitä saat aikaiseksi :D

  VastaaPoista
 5. Ihania kankaita! Pitääpä harkita itsekin tilausta tuonne :)

  VastaaPoista
 6. Kauniita kankaita, toi pyörakangas on kivan erilainen mitä olen nähnyt.

  VastaaPoista
 7. Ihanan värikkäitä kankaita! Minäkin haluan!! Ja ei ollut paha hinta.

  VastaaPoista
 8. jouduitko tosta tilauksesta maksamaan vielä alvit päälle? Eikös yli 43 e tilauksista EU:n ulkopuolelta tule jotain lisäkustannuksia?

  VastaaPoista
 9. Vaude, mikä värikimara!

  VastaaPoista
 10. tuo kirjainkangas on kyllä kiva. meillä se olisikin hitti nyt kun kirjaimet ovat alkaneet kiinnostaa poikaa.

  VastaaPoista
 11. Aivan ihania kankaita, mäkin jään uteliaana odottamaan mitä kaikkea näistä syntyykään.

  Tykkään tuosta samasta kangaskaupasta kovasti, tilaan sieltä itsekin aika usein kankaita. Mä olen samasta kaupasta kyttäämässä yhtä pian saapuvaa junakangasta, kivaa kun on pojillekin suloisia kankaita. Ja kyseisen paikan hinnat sekä postikulut on mielestäni todella kohtuulliset! :)

  VastaaPoista
 12. Ei olisi pitänyt käydä katsomassa tuota nettisivua. Nyt on pakko tilata. Mutta miten sä maksoit tilauksen. PayPalin kautta? Visa? En ole aikaisemmin tilannut ulkomailta.

  VastaaPoista
 13. Mä maksoin ihan visalla ja mun paketista ei mennyt tullimaksuja vaikka arvoksi oli merkitty 60$. Mä olen täällä vaan silitellyt ja ihaillut noita kankaita aina ohi kulkiessa, ei suinkaan siis yhtään polttele se kasa tuossa.. Vaan muut projektit pitää hoitaa alta pois ensin:-).

  VastaaPoista
 14. Nyt tilaus meni. Maksoin Paypalin kautta. Pikkaisen jännittää että menikö se nyt oikein:-) Tosi kivoja kankaita. Mutta paljon mitä olisin halunnut oli loppu.

  VastaaPoista
 15. Tosi ihania! Voi, nyt mullekin iskee himo! EN mene katsomaan mitä ihanuuksia sieltä löytyy. Tai jos kuitenkin vähän kurkkaan...

  VastaaPoista
 16. Kertakaikkisen upeita kankaita ja värejä!

  VastaaPoista
 17. Ihania! Autatko vielä sen verran että paljonko tilasit kangasta jos ottaa yhden metrin?Vaihtoehtoina oli niin hassuja lukemia,1/8,1/4,3/8 jne

  VastaaPoista
 18. 1 jaardi on n. 90cm ja jos haluat kutakuinkin metrin niin sitten pitää ottaa 1,1/8 jaardia kangasta, silloin tulee sitten vähän reilu metri.
  Huomioi myös tarpeessa että nämä amerikan puuvillat ei ole 140cm leveitä vaan jotain 115cm, jokaisen kankaan kohdalla on leveys kyllä mainittu.
  Itse tilailin puolen jaardin pätkiä kun ajattelin yhdistellä niitä sitten toisiinsa, saas nähdä sitten miten riittää :-).

  VastaaPoista

Ihanaa että löysit blogini, tervetuloa!
Arvontan suuresti kaikkia jättämiänne kommentteja!

*****
Welcome! It's wonderful you found my blog!
I appreciate all your comments!

*****

-Minna-