Sivut

keskiviikko 9. helmikuuta 2011

Tilkuista paidaksi

Joskus aikaa sitten RuttuNuttu postaili blogissaan harmituksesta kun trikoosta jää jäljelle epämääräisiä soiroja mistä ei saa oikein mitään ja olikin sitten kekseliäästi käyttänyt näitä soiroja muistaakseni hupparin tekoon. Idea on siitä saakka muhinut mielessäni ja nyt sain aikaiseksi toteuttaa sen (kun soiroja rupesi olemaan jo liikaa). Hupparia en jaksanut väsätä vaan ihan vaan peruspaidan.

Työ meinasi kyllä jäädä kesken monen monituista kertaa, niin typerältä se siinä työpöydällä näytti, mutta rutistin sen sitten kuitenkin kasaan ja lopputulema on sittenkin ihan hauska, vai mitäs te olette mieltä?Tilasin myös uusia merkkejä minanamnbandilta ja nämä on ehkä hiukan selkeämpiä kuin ne vanhat, missä oli tuon Viivi&Leevin lisäksi vielä toinen rivi "Handmade by Minna".-Minna-

20 kommenttia:

 1. Tosi hauskan näköinen. Luulen, että noissa jujuna olis juuri värit tai sitten sama kangas eri väreissä. Kivoja nuo uudet nauhat. Yksi rivinen on selkeämpi kuin kaksi. :) Tulee tuo teksti paljon paremmin esille.

  VastaaPoista
 2. tosi hauska! mulla ei riittäis hermo :D

  VastaaPoista
 3. Kiva idea! Ja tosi hauskan näköinen.

  VastaaPoista
 4. Mahtavaa hyötykäyttöä!
  Kiva paita tuli.
  Tää pitää laittaa ideavarastoon talteen :)

  VastaaPoista
 5. Oikein hauska! Onko takakappalekin samanlainen vai yksivärinen? Aika iso homma.

  Ja uudet laputkin on hyvät:)

  VastaaPoista
 6. Kiitos kommenteista.

  Takakappale on samanlainen ja kyllä meinasi itselläkin mennä hermo kun noita soiroja ompeli :-).

  VastaaPoista
 7. Onpa hauska, ei siis lainkaan hassumpi! Ja mikä loistoidea käyttää trikoopalaset!

  VastaaPoista
 8. Hyvän näköinen. Kivasti sointuu vähän erilaisetkin kankaat yhteen.

  Mites muuten nuo saumavarat, onko paita pehmeä niistä huolimatta? Olen joskus miettinyt raitapaidan tekoa kankaita yhditelemällä, mutta perin herkkäihoisen esikoisen takia en ole toteutusasteelle päässyt. Mietityttää, että ovatko saumat liikaa meidän materiaaleistaan tarkalle pojalle.

  VastaaPoista
 9. Kyllähän nuo saumat nyt jonkun verran tuntuu, mutta itse ratkaisin sen niin että laitoin t-paidan alle ja poitsu ainakin ihan tyytyväinen eli ei häntä ainakaan haitannut.
  Voihan ne saumat vielä vaikka tikatakin päältä, mullakin oli se ajatuksena, mutta hätäisenä en sitten enää malttanutkaan vaan annoin olla :-). Tai sitten jos on kovin herkkä niin voihan tuolla idealla vaikka tehdä hupparin minkä sitten vuorittaa vielä trikoolla, saa sillä tavoin sitä paksuuttakin sitten lisää mitä huppari usein vaatii jos trikoosta tekee tuon "päälliskankaan".

  VastaaPoista
 10. Tosi kiva, olisi ihana nähdä päällä! :) Mullakin on tuossa hitusen samalla idealla oleva paita työpöydällä, mutta seisoo siinä varmaan tovin vielä :) Eikä ihan noin monta palaa mun kärsivällisyys kestä :D

  Uudet merkit on kivat kanssa.

  VastaaPoista
 11. Hieno idea ja hieno toteutus,ei liian räikeä/sekava.Just hyvä!Ja tilkut pääsi hyötykäyttöön,niitä löytyy täälläkin aivan liian paljon :)

  VastaaPoista
 12. Tosi hauska paita :) Merkitkin on parempia noin!

  VastaaPoista
 13. Aivan ihana! Tuon idean olinkin jo unohtanut tyystin. Sulla on muutenkin kiva blogi :)

  VastaaPoista
 14. Hieno! Kivasti sopivat kankaat yhteen ja lopputulos näyttää todella mukavalta!

  VastaaPoista
 15. Kiitos paljon kommenteista, lämmittää mieltä kovasti! Näyttikin herättävän paljon kiinnostusta kun tekee hiukan erilaista :-), kiva huomata myös että on tullut uusia lukijoita, tervetuloa!

  VastaaPoista
 16. Pääsitpä yllättämään, melkein nauroin ääneen. On niin hieno yhdistelmä, kaikki nuo värit ja muodot sulassa sovussa!

  VastaaPoista

Ihanaa että löysit blogini, tervetuloa!
Arvontan suuresti kaikkia jättämiänne kommentteja!

*****
Welcome! It's wonderful you found my blog!
I appreciate all your comments!

*****

-Minna-