Sivut

perjantai 11. helmikuuta 2011

Siiliä tytölle

Ihan ekaksi, kiitos kaikille edellisen postauksen kommentoijille, teitä oli monta :-) ja tervetuloa kaikille uusille lukijoille!

Taannoisessa Stoff&Stilin tilauksessa oli molemmille lapsille siilikangasta, tytölle liilaa ja pojalle sitten sitä vaalealla pohjalla olevaa tummaa siiliä.

Tämä setti on jo tehty jokin aika sitten, ja kuvattukin samalla kertaa poitsun settien kanssa, mutta unohtui kuvien sekaan kunnes eilen illalla tarttui setti käteen pesun jälkeen ja muistin että tätä ei ole esitelty. Tiedä sitten saako tästä kukaan mitään irti, taitaa olla jo niin nähty tämäkin kangas, mutta lupasin ystävälleni ketä mahdollisti kankaiden saannin esitellä myöskin mistä niistä syntyi.

Joten, tässä:
Ihan peruspaita ja hoikkeliinitytsille kapoinen hame, saaja oli ihan innoissaan ja päiväkodissa pidetty ahkerasti.


Meillä tuntuu olevan päivä päivältä vaikeampi saada tytölle 5,5v) housuja päiväkotiin vaan joka päivä pitäisi saada hame. Asiaa ei auta yhtään se, että itse tulee lähdettyä aamuisin töihin yleensä myöskin hameeseen pukeutuneena. Tässä siis sekalainen setti nopsaan hurauteltuja hamosia omalla kaavalla, matskuina velouria, puuvillaa ja finecordia. Harmaa neulehame on tehty mun vanhasta H&M:n neulepaidasta hyödyntämällä alareunan "resori" hameen vyötärönä ja hameen alareuna vaan huoliteltu.


-Minna-

6 kommenttia:

 1. Ihania hamosia :)
  Tääl kans mekot ja hameet ois ne joita aina puetaan.
  hameota pitäski täs kesää kohden alkaa tekeen lisää...

  VastaaPoista
 2. Eipä ole meidänkään 5,5v laittanut vapaahetoisesti housuja kovin montaa kertaa päällensä. Nyt ostin parit ihanat Vertbaudetin housut joita ihme kyllä suostuu ilman uhkailu/lahjonta/kiristys-tekniikkaakin pitämään :D

  Tuollaisia perushamosia kaivataan tännekin lisää.

  VastaaPoista
 3. Sama juttu täällä. Meillä Fanni ei suostu edes legginsejä pitämään, pitää olla sukkahousut...

  Just illalla ompelin itsekin yhden trikoohamosen:)

  VastaaPoista
 4. Tosi kivan mallisia hameita. Meillä 2-v. haluaa aamulla päälle ´ekkoja´. Mikään muu ei kelpaa. Onneksi 2-vuotiasta voi vielä jallittaa ja meillä paidatkin on mekkoja... ;) (ilkeä äiti)

  VastaaPoista
 5. Kivoja ompeluksia, meillä ei hameita vielä niin usein käytetä, housut kelpaa varsin hyvin, onneksi. =)

  VastaaPoista
 6. Onpas suloisia hameita, aivan erityisen ihana kangas tuo lila vakosametti - herkullista!! Olen yllättynyt miten vähäisesti meidän tyttö haluaa hameita, vaikka muuten eletäänkin pinkkiä prinsessavaihetta ja vaikka paikalliset tytöt puetaan kuta kuinkin aina mekkoihin. Olenkin hiljalleen ruvennut suosimaan tunikoita meidän tytöllä, jotta ei olisi ihan niin "poikamaisesti" puetun näköinen muihin tyttöihin verrattuna...

  VastaaPoista

Ihanaa että löysit blogini, tervetuloa!
Arvontan suuresti kaikkia jättämiänne kommentteja!

*****
Welcome! It's wonderful you found my blog!
I appreciate all your comments!

*****

-Minna-