Sivut

keskiviikko 23. toukokuuta 2012

Balloons

Minulle tarjoutui mahdollisuus kokeilla ennakkoon Nosh Organicsin uutta luomuneulosta ja voi sitä pienen miehen riemua kun kangaspaketista tuli kuumailmapalloja :-).
Kangasta ei tarvinnut kauaa pyöritellä käsissä kun jo tiesi mitä siitä syntyisi, itse asiassa kangas suorastaan huusi päästä pikkuisen miehen kesähaalariksi, kutsuttakoon sitä vaikka nimellä summer piece.

Kangas löysi tiensä ensisilittelyn jälkeen pesukoneen ja kuivausrummun kautta leikkuupöydälle. Ensi vaikutelma kankaasta oli erittäin positiivinen, pehmoista ihanan sileää neulosta joka kesti pesun ja rummutuksen täysin muuttumattomana. Joillekin kankaille kun rummussa viimeistään ilmestyy pientä nukkapintaa jo esikäsittelyn aikana. Noshin kuumailmapallot tosiaan kestivät nyppyyntymättä ja kutistumatta.
Leikkaus vaiheessa positiivinen vaikutelma vaan lisääntyi, sillä kangasta oli myös todella mukava käsitellä. Se pysyi aloillaan ja koska pesun jäljiltä reunat eivät olleet rullaantuneet kankaan pystyi käyttämään ihan laidasta alkaen. Ommellessa kangas pysyi hyvin paikoillaan ja muutenkin työstö oli vaivatonta ja mukavaa.

Näitä siis tosiaan pian saatavilla ja itse ainakin aion käyttää kyllä jatkossakin!

Palasta jonka käsittelyyn sain oli tosiaan tarkoitus tulla pojalle summer piece, mutta sitä riittikin vielä tytöllekin mekon verran. Mekossa jouduin hiukan tinkikään mallin suhteen ja jatkoin mekkoa vyökaitaleella, senkin olisin tosin toivonut hiukan ylemmäs mutta sillä mentiin mitä oli jäljellä :-).

Joko mä pääsen leikkimään :-)?


-Minna-


6 kommenttia:

 1. Tosi kivat! Mulla on vihreää kuumailmapalloa odottelemassa. Ja syksyllä pakko saada muutamia noshin kuoseja!

  VastaaPoista
 2. Ihana tuo kangas ja ihanat nuo ompelukset! Ja ihanaa kun tulee kesä, ja saa ommella kesävaatteita, ja ennen kaikkea; ne näkyy iloisina, kun ei tuu toppaa päälle :)

  Kauniita vaatteita!

  VastaaPoista
 3. Ach wie süß. Liebe Grüße, Corina

  VastaaPoista
 4. Ihana kangas! Ihanat samisteluvaatteet lapsilla. Ja ihania nuo edellisen postauksen samistelumekot! Olisko sulla tuota kaavaa aikusten mekkoon? Vaikka seuraaville treffeille?

  VastaaPoista

Ihanaa että löysit blogini, tervetuloa!
Arvontan suuresti kaikkia jättämiänne kommentteja!

*****
Welcome! It's wonderful you found my blog!
I appreciate all your comments!

*****

-Minna-