Sivut

keskiviikko 22. helmikuuta 2012

Raitoja raitoja

Ompeluelämää ryhmässä facebookissa on tämän viikon haasteena raidat ja minuahan on raidattanut jo hetki. On tullut jo jonkunsortin kuosiähky kun ne syksyllä saksasta tilatut kankaat on melkein kaikki jo tehty vaatteiksi ja ne tosiaan oli kaikki enempi räikeitä kuoseja kuin hillittyjä. Nyt olisi aika tehdä vähän hillitympää eli raitaa, palloja ym ehkä höystettynä jollain kuvalla.

Olin muuten ihan taivaissa kun sain alkuviikosta kauan mietinnän alla olleen aplikointijalan vihdoin hommattua... minkähän vuoksi olen sitäkin niin pitkään odotellut vaikka hintakin oli vaain 12 €. No, nyt se on ja olen onnellinen, nyt voisi ryhtyä tekemään enemmänkin noita aplikointeja... vielä kun osaisi itse piirtää niitä :-o.

Mutta tässä siis raitaa:

Raitaa yhdistettynä yksiväriseen ja eteen hyppäsi lisko Silhouetella tehdystä t-paita vinyylistä.
Nämä on kyllä hauskoja nämä tilkkupaidat ja näitä suunnitteleekin paljon mieluummin kuin pelkkiä kuosipaitoja.Sitten ensimmäiset työt uudella aplikointijalalla ja näihin myös yhdistetty se raitatilkkuilu.
Ja täytyyhän leijonapojalla olla ihan oma leijonapaita. Tämän nähdessään 2,5 vuotias poitsu lyhyesti ja ytimekkäästi totesa vaan että "WAAAAUUUU" :-).
Ja vielä kokeiluna merirosvoaiheinen paita, kuviot taasen Silhouetella. Oli tosin vähän turhan kuuma rauta  kun pitkästä aikaa teki eikä muistanut säätöjä niin vähän poltti noita kuvioita, mutta eikös tuommonen merirosvojuttu saa ollakin vähän ronski :-)?Tytöllekin raitaa, tovin jo kaapissa marinoitunut Hilcon pehmoinen raitatrikoo muuttui paidaksi ja olisi ollut yksinään vähän tylsä niin laitoin röyhelöt etumukseen. Näkyypä jo sotanneenkin paidan ekalla käyttökerralla, jotain mustaa tököttiä tuossa edessä :-(.


Ja vielä tytölle hiukan villimpi raita, yhdistettynä saksasta tilattuun norsutrikooseen. Sattui vaan olemaan niin sopivat värit tuossa raidassa ja tyttö halusi mekon, norsu ei olisi yksinään riittänyt.


Nyt rupee raitavarastot olemaan suht tyhjät eli pitänee varmaan pistää joku tilaus jonnekin :-), minä kun en ole mukana kankaattomassa kuussa vaikka ehkä pitäisi. Ei vaan, nyt tosiaan on tullut sen verran paljon surruteltua vanhoja kuoseja pois että voisi jopa jotain uutta tilatakin.

-Minna-

9 kommenttia:

 1. Ihania paitoja ja hauskoja applikaatioita! :)

  VastaaPoista
 2. Voi että! Hienoja! Mulla myös kuosiähky ja Saksan kankaat saa rauhassa odotella kesää:)

  VastaaPoista
 3. Upeita raitapaitoja! Itsekin hankin applikointijalan uuden koneen mukana ja kyllä sillä vaan on kiva ommella. Ihanaa kun ei tarvitse arvailla missä kuva kulkee, kun näkee jalan läpi.

  VastaaPoista
 4. Ihanan värikkäitä ja pirteitä raitapaitoja.

  VastaaPoista
 5. Ihania yhdistelmiä ja tuo leijonapaita on kyllä tosi WAU!!

  VastaaPoista
 6. tosi kivoja kaikki. ihania tilkkupaitoja.

  VastaaPoista
 7. Tosi kivoja nuo tilkuista kootut paidat! :) Mun suosikki oli kyllä se vihreä sammakkopaita, vihreä on tosi ihanan värinen. Siitä tulossa koko ajan enemmän suosikkiväri! :)

  VastaaPoista

Ihanaa että löysit blogini, tervetuloa!
Arvontan suuresti kaikkia jättämiänne kommentteja!

*****
Welcome! It's wonderful you found my blog!
I appreciate all your comments!

*****

-Minna-