Sivut

keskiviikko 15. helmikuuta 2012

Ja taas takkeja...

Bloggaan taas vaihteeksi takkeja, niitä on jo kohta mun blogissa blogattu kyllästymiseen asti, mutta mulla on vaan ollut työn alla niin paljon ihan perusperus paitaa, housua, mekkoa, pipoa ja ties mitä muuta mitkä kaikki on jo nähty jossain muussa blogissa. Kuosipaitaa, raitapaitaa, yksväristä velourhousua, hihat saattaa olla ehkä jonkun muun väriset kun jollakulla muulla tai resorit mutta tosiaan tuntuu niin hassulta blogata niitä kaikkia.

No näitä nyt ei ole sitten muualla nähty, ainakaan ihan just tällaisena tai ainakaan minä en ole nähnyt :-).

Toimistomme muutti joulukuussa uusiin tiloihin ja vanhoista tiloista karsittiin kaikki turha pois ja yhdessä toimistohuoneessa oli verhoina valkoista paksua villakangasta... kolmen verhon verran, siis jotakuinkin 10 metriä kangasta. No kollegani muisti käsityöharrastuksen siinä kohtaa ja tarjosi verhoja mulle josko keksisin niille hyvän käyttökohteen ja mullahan oli visio jo valmiina :-).

Otin työn alle yhden verhoista, tungin sen jopa koneeseen ja pesin ennen leikkuuta ja hyvin säilyi. Kaavat löyty Ottobreista, tytön malliin prinsessatakki ja pojan muistaakseni maahinen tai joku sinne päin muokattuna.

Yhden verhon tuhosin ja siitä syntyi siis kummitytölle takki, omalle pojalle takki ja vielä omalla tytölle on leikattuna takkiin palat mutta se odottaa vielä sopivaa vuorikangasta. Kangasta on siis vielä kaapissa kahden verhon verran???? mitähän ihmettä mä niistä teen, omaa takkia haaveilen mutta saankohan aikaiseksi?

Tässä lopputulema:

Kummitytölle koossa 86.
Omalle pojalle koossa 98, vähän on tyhmän näköinen kuvissa tää pojan malli :-o.
Sitten lopuksi vielä ihan perus villaneulostakit omille lapsille, tää oli vaan niin ihanaa kun Eurokankaassa tähän törmäsin ja ostin pakan lopun. Olisin halunnut kohdistaa kuviot paremmin, mutta kangas ei riittänyt enää siihen joten tähän oli tyydyttävä.-Minna-10 kommenttia:

 1. Aivan ihanat takit! Tuo Viivin takki on niin karkki! Mä voin tulla sulle takinteko-oppiin jos et keksi muuta käyttöä sille verholle. :) Mä en vaan sitä hommaa osaa ja tuo kangas on AIVAN ihana. Loistavaa, että työkaverisi muisti sinut!

  VastaaPoista
 2. Aivan ihania takkeja! Vitsi kun mäkin uskaltaisin kokeilla joskus takintekoa!

  VastaaPoista
 3. Mahtavia takkeja! Ja muutenkin kauniita töitä olet tänne koonnut : D!

  VastaaPoista
 4. Wow, tuo eka on aivan ihana. Tollasta olen yrittänyt etsiä omalle pikku tytölleni. Niin hieno!!!

  VastaaPoista
 5. Ihania! Mä olen haaveillut villakangastakkia itselle, mutta en vaan hennonut ostaa kangasta. Voi kun itsellekin kävisi yhtä hyvä tuuri ja sais jostain lahjoituksena.

  VastaaPoista
 6. Huippuihania takkeja! T: Irmeli

  VastaaPoista
 7. Vau! Tuo tytön takki on tosi ihastuttavan mallinen ja pehmoisessa valkoisuudessaan niin suloisen lämpöisen näköinen!
  Ja aikamoisen mahtavan kangaslöydön olet tehnyt, nuo porot siis.

  VastaaPoista
 8. Aivan ihania valkoisia takkeja! t. uusi lukijasi =)

  VastaaPoista
 9. Kiitos ihanista kommenteista ja tervetuloa uudet lukijat!
  Siitä vaan rohkeasti takin tekoon, ei se oikeasti ole edes kovin vaikeeta :-).

  VastaaPoista

Ihanaa että löysit blogini, tervetuloa!
Arvontan suuresti kaikkia jättämiänne kommentteja!

*****
Welcome! It's wonderful you found my blog!
I appreciate all your comments!

*****

-Minna-