Sivut

tiistai 8. maaliskuuta 2011

Kesäinen mekko

Samalla kaavalla kuin edellisen postauksen haalarit syntyi muokattuna mekko tytölle. Tyttö olis halunnut ne haalaritkin mitkä ei pojalle kelvanneet, oli vaan hiukan pienet 5 vuotiaalle :-).

Mutta tämäkin kelpas, erittäin hyvin :-). Tyttö itse asiassa oli mukana suunnittelussakin, meinasin laittaa syöksi ja taskuiksi vaaleanpunaista puuvilla, mutta hän ehdottomasti vaatisi että laitetaan keltaista ja keltaistahan me sitten siihen laitettiin.


Kangas on tilattu DaWandasta joskus vuosi sitten ja on marinoitunut kaapissa odottamassa kaavaa, takki siitä piti alunperin tulla mutten saanut aikaiseksi. Ehkä hyvä niin, koska tähän mekkoon se sopii kivasti.
Napit on joskus jostain ostetut, muistaakseni limenvihreetä pellavamekkoa varten mikä ei koskaan valmistunut.


Ihanaa ommella välillä jotain joustamatonta kangasta, tuli jotenkin ähky kaikkia trikoita ja veloureita kohtaan joten oli erittäin virkistävää ommella näitä puuvillaisia juttuja. Vielä kun saisi kehitettyä kaavan niitä amerikan puuvilloja varten mitkä tuli postattua viime kuussa.


Mä tykkään tästä mallista tosi paljon, sopii meidän hoikkeliinillekin tosi hyvin. Olen jo pitkään tämmöisestä haaveillut, mutten ole saanut aikaiseksi kehitellä kaavaa.. no nyt ei tarvii enää kehitellä.


Sovituskuvia ei tullut tästä, kun oli niin myöhäinen ilta kun näitä kuvailin enkä olisi saanut nostettua tyttöä tuohon kuvausseinälle :-).

-Minna-

9 kommenttia:

 1. Tämä on vielä ihanampi kuin ne housut ja nekin oli kuitenkin ihanat!
  Tuo keltainen puuvilla on enemmän minun mieleen kuin vaaleanpunainen. Sopii loistavasti kankaaseen. Vaaleanpunainen olisi tehnyt reippaasta kankaasta vähemmän reippaan :)

  VastaaPoista
 2. Samaa mieltä, tämä on vieläkin ihanampi!!
  Kiva kuulla, että malli sopii hoikalle, täytyy ehkä kokeilla jossain vaiheessa. Muutenkin se vinkkaamasi paikka oli melkoinen aarreaitta tutoriaaleineen, kiitos!

  VastaaPoista
 3. Tosi pirteä mekko!!! Ja edellisen postauksen pökätkin olivat todella hienot!

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommenteista!
  Minusta noi jenkkien blogit on kivoja, vähän erityyppisiä kuin suomalaiset ja niissä on useimmoten tehty vaatteita just puuvilloista, trikoita ei juurikaan näy.
  Mallit menee yleensä vähän ohi, mutta joskus tarttuu kivojakin juttuja, kuten nämä ja Dana Made it blogin jutut.
  Se mainosten määrä sivuilla vaan välillä harmittaa :-).

  VastaaPoista
 5. Aivan ihana mekko ja hyvät värit!

  VastaaPoista
 6. Tämäkin on tosi nätti!

  VastaaPoista
 7. Wau! Ihana! Ja onneksi tyttö valitsi tuon keltaisen. Se on niin ihanan pirteä! Kaunis tuo kuviollinen kangas ja keltainen jotenkin tuo sen vielä kauniimmin esiin. Ihana malli. ♥

  VastaaPoista
 8. Kiva kangas! Oletko jo käyttänyt niitä jenkesitä tilaamia kankaita?

  VastaaPoista

Ihanaa että löysit blogini, tervetuloa!
Arvontan suuresti kaikkia jättämiänne kommentteja!

*****
Welcome! It's wonderful you found my blog!
I appreciate all your comments!

*****

-Minna-