Sivut

lauantai 12. maaliskuuta 2011

Keijukaisia...

Ostin Ahdin tilan Jasmiinalta ihanaakin ihanampaa Michael Millerin keijukangasta ja siitä samalla kaavalla edellisen mekon kanssa tytölle keijukaismekko:


Tyttö on jo pitkään pyytänyt keijumekkoa ja tämä oli kyllä mieleinen, vaikkei ehkä samanmoinen ollutkaan kuin Keiju-elokuvassa.


Vyökaistale kaipaisi mielestäni jotain piristystä, suunnittelin jo maalaavani siihen lehtiä ja keijupölyä ja liimaavani muutamia "timantteja" sinne tänne. Laiskuus iski enkä ainakaan vielä saanut sitä aikaiseksi. Olisiko teillä ihanat lukijani vinkkejä miten voisin piristää vyötä?
Vyö jatkuu takanakin...-Minna-

11 kommenttia:

 1. Keskelle vyötä kaitale tuota keijukangasta ja siihen eteen kiinni "vyönsolki" :)

  VastaaPoista
 2. Ihana kangas!!
  Jos vaikka virkkaisit pieniä yksinkertaisia kukkia, ja kiinittelisit niitä ryppääksi.
  Virkkauslankaan voisi pujotella vaikka pieniä helmiä, niin saisi sitä keijupölyefektiä...

  VastaaPoista
 3. Virkkaa vihreästä puuvillalangasta ihan ketjua ja sitten ompelet sen jotenkin mutkalle kuin köynnös tuohon vyökaitaleeseen....vois olla kiva! Ja tosi nätti mekko noinkin!

  VastaaPoista
 4. Kaunista kangasta! Miten olisi vihreä tai roosa (keijujen siipien värinen) satiininauha kulkemaan tuohon vyön keskelle.

  VastaaPoista
 5. Kaunis. Kirjo helmilangasta köynnös, jossa on kukkia, lehtiö ja kiemuroita, kiemurtelemaan puoliksi etu ja puoliksi takaosaan mekkoa.

  VastaaPoista
 6. Sulle olisi tunnustus mun blogissa. :)

  VastaaPoista
 7. Kiitos ihanille lukijoilleni vinkeistä, mä tiesin että teiltä tulee hyviä ehdotuksia! :-) nyt on vaan niin vaikea päättää minkä toteutan, muuta jotain se mekko ehdottomasti vaatii..
  Suuret kiitokset Norppastiina tunnustuksesta, ihanaa! Täytyykin vastailla niihin kysymyksiin hiukan paremmalla ajalla.

  VastaaPoista
 8. Aivan ihania täällä siun blogissa! Ihan kaikki!

  Todella herkän kaunis tämä viimeinen mekko :)

  VastaaPoista
 9. moikka
  etsin keiju leffojen kansia ja tämä sinun bogisi löytyi sielä myös. Huomasin, että mulla on samaa keijukangasta flanellinen suuri tyynyliina. Oli siis pakko tulla katsomaan mitä sinä olit tehnyt keijukankaasta. Todella kiva mekko olit tekaissut. Mietin myös tuota vyö-aluetta ja minun ehdotus on huovasta tehtyjä kukkia ja lehtiä. Pikkuiset kun tahtovat nyppiä helmet suuhunsa ja helmet voivat painaa mustelmia ihoon leikin vilskeessä. Hyvää kevättä 2012 toivottaapi piia.

  VastaaPoista

Ihanaa että löysit blogini, tervetuloa!
Arvontan suuresti kaikkia jättämiänne kommentteja!

*****
Welcome! It's wonderful you found my blog!
I appreciate all your comments!

*****

-Minna-