Sivut

torstai 1. huhtikuuta 2010

Viime viikon tuotokset

Taisin haalaripostauksessa mainita että kuvia muista valmistuneista tulee tällä viikolla ja taas meni aika monta päivää ennekuin sain aikaiseksi kirjoitella niistä.

Kuumaveriselle pikkumiehelle lyhytlahkeinen yöpuku. Paidan kaava sama kuin muutkin paidat viime aikoina ja shortsit on muokattu jostain housujen kaavasta. Kankaat on Jätti-Rätistä, suht ohutta trikoota mutta sopii meille tosi hyvin yökäyttöön kun tuo pikkukaveri on tosiaan niin kuuma-Kalle.

Sitten meille tuli lähetys Menadilta ja niistä vaatteista intoutuneena piirsin kaavat niistä je tein jokaiselle jotakin. Meandilta tuli siis äidille tunika, tytölle tunikamekko ja pojalle haalarit, niistä piirretyistä kaavoista syntyi nämä:


Kukkatunika tytölle Eurokankaasta ostetusta Nanson trikoosta. Näyttää tuossa puulla vähän epämuodostuneelta, mutta ei sitä kuitenkaan ole :-). Vitsi kun vaatteita on vaikea kuvata henkarilla tai ylipäätään mitenkään, varsinkin jos on vähän isompi vaate.


Äidille eli siis itselleni tein tunikan Jätti-Rätin valkoisesta velourista.


Ja pikkumiehelle pirteät keltaiset haalarit Jätti-Rätin joustofroteesta. Tää frotee oli kyllä aika lerppua, mutta suht käyvät näistä nyt silti tuli, vuoritin vielä tuon yläosan niin se antoi hiukan ryhtiä noille. Eteen pitäisi vielä saada joku aplikaatio, apina kenties kun laatikossa olisi vielä apinajoustista paidan verran ja se sopisi oivallisesti tämän kaveriksi. Tällä samalla kaavalla on tehty ne norsuhaalarit pari postausta sitten.

Sitten oli pakko saada jotkut siistit kauppahousut samettitakin kaveriksi ja syntyi sitten tämmöiset perusfarkut Eurokankaan hiukan joustavasta farkusta. Kaavana käytin jotain vanhoista housuista piirrettyä kaavaa. Ovat vielä hiukan suuret, mutta menee kyllä jo kengät jalassa.


Ja samaiseen kauppailusettiin vielä lakki samaisesta sametista kuin takkikin. Tää ei kyllä onnistunut mitenkään niin kuin olisin halunnut, enkä tiedä kehtaanko sitä edes täällä esitellä, mutta menkööt. Vinonauha on ommeltu ihan miten sattuu ja solmimisnauhatkin on laitettu ihan väärin, hokasin vasta liisan myöhään että mitenkä se nauha olis kannattanut kiinnittää.-Minna-

7 kommenttia:

 1. Tosi ihanat nuo keltaiset pöksyt=) Minäkin yritin tehdä me&i housujen mallilla tommoset, mutta niistä tuli hurjan suuret. pitäisiköhän näiden keltaisten innoittamanan kokeilla toisia!

  VastaaPoista
 2. Kokeile ihmeessä, mä itse ainakin tykkään ihan hirmusti tuosta mallista, sopii meidän hoikkeliinille.

  VastaaPoista
 3. Voi mitä ihanuuksia taas! Taitaa olla kevättä ilmassa kun ihastuin erityisesti noihin keltaisiin haalareihin sekä vaaleanpunaiseen kukkapaitaan! Mikä kaava sulla on noissa haalareissa, näyttää hyvältä?!

  VastaaPoista
 4. Annika, se on MeandI haalareista piirretty, koko on 74/80. Samaten tuo kukkapaita on piirretty MeandI autotunikasta, tosin hiukan lyhennettynä. Mun makuun se alkuperäinen oli ehkä hiukan liian pitkä.

  VastaaPoista
 5. Ok, eli jään vain haaveilemaan... :D

  VastaaPoista
 6. Olet ahkeroinut! Kivoja ompeluksia ja ihania noi edellisen postauksen kankaat....

  VastaaPoista
 7. Löysin tieni blogiisi ensimmäistä kertaa - huippukivoja ompeluksia sinulla :) ! Tosi nättiä tuo yöpaidan raitakangas! Ja kiva oma velourtunikasi!!

  VastaaPoista

Ihanaa että löysit blogini, tervetuloa!
Arvontan suuresti kaikkia jättämiänne kommentteja!

*****
Welcome! It's wonderful you found my blog!
I appreciate all your comments!

*****

-Minna-