Sivut

keskiviikko 14. huhtikuuta 2010

Kerttu ja nappeja

Kävin tässä eräänä päivänä kuluttamassa aikaani yhdellä kirpputorilla ja tein ensimmäisen kangaslöydön, tai no jos kahta puuvillasatiinista tyynyliinaa voi kutsua sellaiseksi? 
No värit niissä kuitenkin miellytti silmää ja näin yhdistettynä niistä syntyi Ottobren Kerttu-kaavalla tunika tytölle. Antakaa anteeksi ihan törkeän ryppyisenä kuvattu mekko, mutta tuli juuri kuivurista kun olin kuvailemassa niin en (taaskaan) jaksanut sitä varten kaivaa silitysrautaa esille.


Kuvailin samalla jo aiemmin tekemiäni fimonappeja, joita esittelin pojan liivin yhteydessä ja tässä niitä:


Noita olis ihan hauska tehdä enemmänkin, mutta ei tosiaan ole mitään käsitystä siitä mitenkä hyvin ne kestää käytössä ja pesussa, tai no yhden kerran liivi on jo pesty ja napit pysyi hyvin mukana ainakin sen.

7 kommenttia:

 1. Voi miten hieno. Hyvällä mielikuvituksella varustettuna voi saada juuri noin kivoja juttuja aikaan, vaikkapa sitten niistä tyynyliinoista. :)Ihan mahtavaa!

  VastaaPoista
 2. Vau!Hieno mekko, kaikkea sitä syntyy vaikka tyynyliinoista kun vaan osaa!

  VastaaPoista
 3. Tosi upea mekko, just mun värinen :)

  VastaaPoista
 4. Aivan ihana mekko! Minulla on samasta massasta tehtyjä helmiä ja nappeja, jotka ovat menossa kestäneet jo kymmenkunta vuotta. Pesukoneeseen ovat tosin joutuneet vain muutaman kerran.

  VastaaPoista
 5. Kaunis mekko! Eka kertaa blogissasi, kaikenlaista kivaa näyttää olevan. :)

  VastaaPoista

Ihanaa että löysit blogini, tervetuloa!
Arvontan suuresti kaikkia jättämiänne kommentteja!

*****
Welcome! It's wonderful you found my blog!
I appreciate all your comments!

*****

-Minna-