Sivut

maanantai 2. huhtikuuta 2012

Takkia pukkaa..... TAAS :-)

Mulla on tosiaan olo että toistan itseäni, mähän bloggaan joka toisella kertaa takkeja :-).

No mutta enemmittä puheitta, molemmat tarvii uudet kevättakit ja ne oli työlistalla. Tarkoitus oli tehdä molemmille ensin harjoituskappaleet, mutta tytön takki onnistuikin sen verran hyvin että harjoituskappale saa jäädä käyttöön asti. Pojan takista tuli sitten kuitenkin liian pieni, joten se on myynnissä Facebookin ommeltujen vaatteiden kirppiksellä.

Tytölle palloa Ikean pallokankaasta. Vuorina ohut tikkivuori, toivottavasti ei ole liian kuuma meidän lämminveriselle :-).


Vetoketjun ompelukin alkaa olemaan jo aika rutiinia ja tämä onnistuikin ihan nappiin.
Uudet merkit pääsi tässä käyttöön. Tilasin Etsystä 600 kpl noita saumaan kiinnitettäviä merkkejä, onhan se paljon mutta toisaalta olen jo tuhonnut 300kpl ruotsista tilattuja ja paljon on jäänyt merkkaamattakin eli eiköhän ne kulu. Muistais vaan kiinnittää ne jo ommellessa :-).


Kaavana tässä Ottobren Tinttiina ja siitähän on puhetta ollut että hihat on kapeat, no ne on kapeat ja mulla olikin tarkoitus leikata vähän väljyyttä niihin mutta innoissani leikkuuvaiheessa unohdin. No hyvä siitä tuli näinkin, mutta vähän paremman tasapainon olisi saanut jos olisi ne hihat leventänyt tai muuten takkia kaventanut.

Pojalle kanssa, pusakkamallinen takki... vaan tuli tosiaan liian pieni, eli toivottavasti tämä suloisuus löytää pian uuden kodin.Kankas Ikeasta ja vuorifleece jostain. Kaava oma ja koko 92. Nyt vaan ompelemaan sitten sitä käyttöön jäävää takkia, onneksi on kankaat jo siihen ostettu :-)

-Minna-


15 kommenttia:

 1. Toi pallotakki on aivan hurjan ihana!!!!!! Ja kyllä varmasti löydät käyttäjän tuolle vihreällekin, se on ihanan keväisen värinen!

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana! :) Jostain syystä tuo pallotakki vei mun sydämeni.... ;)

  VastaaPoista
 3. Oih miten ihania, molemmat! Haluaisin tehdä meidän neidille tuollaisen alemman, sun pitäis tehdä ohjeet :)

  VastaaPoista
 4. Voi, mulla olis tosiaan se toinen takki tulossa, mahtaisinkohan mä saada kuvailtua sen verran että kirjoittais oikein ohjeen siitä :-)?

  VastaaPoista
 5. Vaikkei pallot ole koskaan oikein olleet mun juttu niin tuo takki näyttää herkulliselta.

  VastaaPoista
 6. Kyllä on herkullinen toi tyttösen pallotakki. Ihana! :)

  VastaaPoista
 7. Nyt en kestä. Noiden pallojen on oltava uusi Ikea-malli, ei kai niitä ennen valkopohjaisina ollut? Takista tuli ultrakaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :-)!
   Itse asiassa tuo pallokangas on ostettu joskus reilu vuosi sitten. Tänään ei ainakaan raision ikeassa ollut mitään palloja muuta kuin vahana. Mut ihania raitoja siellä kyllä oli, mm. Pinkkivalkoraitaa :-).

   Poista
 8. Heippa! Mistäköhän Etsystä löytyisi noita merkkejä? Muistatko myyjää? Tahtoo kans sellaisia...

  VastaaPoista
 9. Ihania molemmat takit! Pitäisikin käydä joskus IKEAssa kangasostoksilla, kun siellä on noin kauniita kankaita!

  VastaaPoista
 10. Moikka! Jotain kummaa kautta tänne päädyin, lueskelin aikani ja ihailin kuvia ja tein lopuksi napsautuksen, jolla liityin lukijakaartiisi. Tervetuloa vastavierailulle tosimummolaan! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa lukijaksi Tiina! Olen jo pitkään seurannut tosimummolaa :-).

   Poista

Ihanaa että löysit blogini, tervetuloa!
Arvontan suuresti kaikkia jättämiänne kommentteja!

*****
Welcome! It's wonderful you found my blog!
I appreciate all your comments!

*****

-Minna-