Sivut

perjantai 12. marraskuuta 2010

Lasketaan lampaita...

Ainakin tänä iltana lasketaan illalla nukkumaan mennessä lampaita näissä uusissa lammas-yöpeissä. 
Kaapissa oli jo pidemmän aikaa makoillut nämä Nanson lammastrikoot ja aikanaan poitsulla oli siitä paita, mutta ehkä tämä kuitenkin enempi yöppikangasta, joten kankaat loput sitten saksien alle ja niistä syntyi nämä:


Poitsulle mustasta lampaasta Jump'n haalarin kaavalla, muunneltuna yöhaalari. Lahkeet jätin vähän pidemmiksi niin menee pidemmän aikaa. Kangasta ei enää riittänyt hihoihin niin niitä piti jatkaa sitten valkoisella.


Tytölle punaisesta lampaasta pitkä yömekko omalla kaavalla. Intti pitkän aikaa että tämä on mekko eikä yöppi ja meinasi väkisin pistää päivällä jo päälle, mutta sain kuin sainkin hyväksymään että mekko puetaan vasta nukkumaan mennessä.


Toinen tuhottavaksi päässyt kangas oli tilaa vievä 3 metrin pala Marimekon raitatrikoota. Siitä palasta syntyikin sitten tunika itselle, T-paita miehelle ja molemmille lapsille myöskin omansa:

Poitsulle peruspaita omalla kaavalla ja keltaisilla resoreilla. Michas Stoffekelta hankittu velourinen silityskuva hyppäsi rinnuksille, siitä tosin näkyy ikävästi liima yhdeltä sivulta kun onnistuin liikuttamaan silitysrautaa :-(. 


Tytölle tunika omalla kaavalla, keltaisilla resoreilla ja keltaisilla sydänaplikaatioilla. Vastusteli ensin ettei pue tätä päällen kun on poikien värinen, mutta heltyi kun sai keltaiset sydämet ja kaveriksi vielä keltaiset leggarit, keltainen kun taitaa olla lempiväri tällä hetkellä :-).


Viikonloppuja!

-M-

3 kommenttia:

  1. Inkeliinan (iikkis) blogin kautta tänne saavuin ekakertaa. voi että ihania yöpaitoja ja alemmat postaukset vaikuttivat oikein mainioilta myös (vielä en ehtinyt tarkemmin perehtyä). :)

    VastaaPoista
  2. Kiva kun löysit tänne, tervetuloa lukijaksi! Ja kiitos kommentista.

    VastaaPoista
  3. Kiitos vielä viimeisestä! Nuo raidalliset vaatteet on tosi kivoja! En olisi itse ikinä kekinyt yhdistää tuota keltaista harmaaseen. Raikastaa kivasti! Ja nuo aiemmin postatut tunikat on molemmat ihania! Varsinkin tuo itsepainettu on niin söpö! Voitais pitää kankaanpainanta treffit jossain vaiheessa? *vink vink* :)

    VastaaPoista

Ihanaa että löysit blogini, tervetuloa!
Arvontan suuresti kaikkia jättämiänne kommentteja!

*****
Welcome! It's wonderful you found my blog!
I appreciate all your comments!

*****

-Minna-