Sivut

tiistai 9. marraskuuta 2010

Enkeleitä, onko heitä...

...on, ainakin meillä :-).
Hoikkeliinille tytölle kapea tunikamekko Michas Stoffekelta tilatusta trikoosta, omalla kaavalla. Kuviot on painettu sabluunan avulla folk art sarjan hopealla kangasvärillä.


Hihansuut ja helma on tarkoituksella jätetty ilman päärmettä, näytti mielestäni ihan hyvältä kun mekko oli siinä leikkuupöydällä, mutta pesun jäljiltä en ole enää niin varma oliko sittenkään niin siisti??? Mitäs mieltä te olette kuvien perusteella, pitäiskös nuo päärmeet viimeistellä peitetikillä? :-)


Ja täytyyhän pienellä enkelillä olla siivet selässä :-).


Samalla hoikan tytön kaavalla tein myös Muruneuloksesta tunikamekon, vähän lämpöisempää näin talven kynnyksellä. Vähän tummahan tämä mustapohjainen kisu kyllä on vaaleahipiäiselle tytsille, mutta muuten ihan suloinen kangas ja tyttö tykkää kun on kisuja. :-)


Ja pitihän sitä pojallekin tehdä sitten jotain...
Metsolalta tilasin ihan kokeilumielessä ruudullista joustofroteeta sinapin värisenä, se kun oli siinä ystävämyynnin alessa puoleen hintaan :-). Yllätyin kun sain kankaan käsiini, sillä ruutukuvio erottuu aika selvästi (tämä tosin ei loppupeleissä ollut ollenkaan huono juttu), eikä kangas muutoinkaan ihan vastannut odotuksia ja mietinkin sitten tovin että mihinkä sen oikein hukkaisin. 
Sitten tuli uusi Ottobre ja siinä Jump haalari ja tämä kangas oli kuin tehty tuota haalaria varten. Tuli ihan huippu ja vaikka poitsukin hoikka ja tein ihan suoraan kaavalla niin ei ollut ollenkaan leveä!!! Olisikohan Ottobrella otettu jo hiukan onkeensa leveiksi valitelluista kaavoista?
(Mies tosin pyysi haalarin nähdessään että voisinko lopettaa nämä retrokankaista ompelun :-), saa nähdä miten käy, oma silmäkin kyllä jo katselee mieluummin muita kuin ihan näin retroja)


Vetoketju on ihan oikea retroketju, anopin varastoista.-M-

10 kommenttia:

 1. Tosi hauskat pikkusiivet :) Minä laittaisin päärmeisiin peitetikin sijasta rullapäärmeen vaikkapa harmaalla tai vaaleanpunaisella langalla.

  VastaaPoista
 2. Ajattelin heti tulla ehdottaan rullapäärmettä, Maria ehti ensin. Tuo haalari on kyllä edelleen aivan ihana!

  VastaaPoista
 3. Kiitos muistutuksesta! Sitä rullapäärmettä mä itse asiassa alunperin siihen silloin mietein :-).

  VastaaPoista
 4. Heh, samaa rullapäärmettä minäkin ajattelin tarjota:) Toisaalta minusta tuo on ihan hyvännäköinen noinkin. Tulee enkelin vastapainoksi vähän sellaista rockinpaa ilmettä!

  VastaaPoista
 5. No juurikin Ilona sitä rokkienkelin ilmettä hain kun tuon jätin viimeistelemättä, mutta pesun jälkeen tuo helma vetää rullalle paikoitellen ja se ei ollut se ajatus, no katsotaan jaksanko sille tehdä kuitenkaan mitään :-).

  VastaaPoista
 6. Hienot painatukset siipineen! Minä jättäisin kyllä noin, kiva kun on erilainen, eikä sitä tiedä vaikka näyttäisi seuraavan pesun jälkeen vielä paremmalta.

  VastaaPoista
 7. Ihania kaikki! Vielä uppoaa retrot ainakin minuun,joten ihanat haalarit.Minusta tuon helman voi jättää noinkin.

  VastaaPoista
 8. Vautsi mitkä haalarit! Tekis mieli kopsata idea ja päästellä samanlaiset, niin hienot on!

  VastaaPoista
 9. Kiitos kommenteista, ja aajusta: kaikin mokomin kopsaat idean, haalarit on tosi kivat käytössäkin!

  VastaaPoista
 10. Mahtavat haalarit! Niin retroa että hymyilyttää :)

  VastaaPoista

Ihanaa että löysit blogini, tervetuloa!
Arvontan suuresti kaikkia jättämiänne kommentteja!

*****
Welcome! It's wonderful you found my blog!
I appreciate all your comments!

*****

-Minna-