Sivut

keskiviikko 5. toukokuuta 2010

Lempparimekko

Oli taannoin Dressmannilla jotkut alennusmyynnit tai mitkä lie Myllytykset ja miesten paitoja 5€:lla. Miehelle ei sopivan kokoista löytynyt, oli vaan pieniä ja jättisuuria, no paita kuitenkin päätyi kassiin kun oli niin kivan tuntuinen ja näköinen kangas ajatuksena että siitä sitten jommallekummalle lapselle jotain. Pitkään sitä pähkäilin että paitaako pojalle vai mekkoa tytölle ja päädyin siihen mekkoon ja ainakin omasta mielestäni onnistuin erinomaisesti.. tästä taisi tulla oma lempparimekko tällä hetkellä ja käyttäjäkin tykästyi heti, eikä olisi millään luovuttanut päältään :-).
Kaava on oma, tai siis ei ole mitään kaavaa vaan leikkelin vaan paitaa riekaleiksi ja tämä siitä sitten lopulta syntyi. Rypytyksetkin oli tosi helppo tehdä vaikka niitä vähän ensin jännitinkin että miten onnistuu. Näitä tullaan näkemään meillä varmasti lisää!


Henkarissa ei oikein kyllä näytä millään ja tämä tytönkin kuva on vähän sitä sun tätä, mutta luonnossa on kyllä kiva ja istuu hyvin.


Tuotemerkin paikkaa mietin myös jonkun tovin ennenkuin keksin laittaa sen taakse helmaan, ylös ei voinut mihinkään pistää sisäpuolelle kun olisi kutittanut ja edessä sivulla oli jotenkin hassun oloinen.
Pyysin tyttöä kääntämään mulle selän, en suinkaan pyllistämään :-).


Tässä näkyy paremmin tuo merkin paikka.


Toivottavasti kesällä on sitten oikeesti lämmintä kun meillä näitä mekkoja rupee olemaan kohta jo niin paljon ettei niitä keritä kaikkia edes käyttämään.

-Minna-

5 kommenttia:

 1. Nätti mekko! Lämpimiä kesäsäitä odotellessa.. :)

  VastaaPoista
 2. ihana,hyvin ideoitu:)suloinen tyttö:)

  VastaaPoista
 3. Voi miten kiva mekko. Ihana idea ja kaunis väri! Tykkään tosi kovin! Tuollainenhan sopisi itsellenikin ;)

  VastaaPoista
 4. ihana on. muo kanssa tuo rypytys jännittää, en ole uskaltanu kokeilla vielä

  VastaaPoista
 5. Kiitos kommenteista!
  Kokeile Niina ihmeessä, ei ole vaikeeta.
  Totta puhut Anna, tuommonenhan sopisi tosiaan aikuisellekin, itsekin voisin käyttää kyllä. Tosin materiaaliksi ei sitten ihan S-kokoinen paita riitä :-).

  VastaaPoista

Ihanaa että löysit blogini, tervetuloa!
Arvontan suuresti kaikkia jättämiänne kommentteja!

*****
Welcome! It's wonderful you found my blog!
I appreciate all your comments!

*****

-Minna-