Sivut

perjantai 14. toukokuuta 2010

Kesähelteisiin

Jotka vihdoinkin tulevat, tosin ihan hellettä ei tarttis tulla vaan hiukan reilu 20 astettakin riittäisi, koko perhe kun on niin lämminveristä sorttia että tulee tuska kun mittari kohoaa 25 yli.
Mutta siis kesähepeneitä on valmistunut jo vähän aikaa sitten. Viimeisen viikon on kyllä ompelukoneet surranneet aika tavalla, mutta ei omille lapsille vaan yhtä projektia varten, kerron tästä lisää kunhan saan ekan erän toimitettua :-).

Tytölle kolmen konstin kaavalla paita ja sen kaveriksi Ruffle Back kaavalla shortsit ilman ruffleja tosin. Pojalle samanlaisesta ruutukankaasta myös shortit Aqua mallilla, sekä perusteeppari jäljelle jääneestä pilvitrikoosta. Hihat olikin pakko laittaa valkoisella kun pilviä ei ollut tarpeeksi.

Edestä:

ja takaa:

Pilviä:

Ja vielä tytölle ompputeeppari Rosalinda-kaavalla.


Mä tykkään noista röyhelöhihoista vaikka niissä onkin vähän enempi hommaa kuin tavallisissa.


Kamera ei oikein tykännyt tuosta psykedeelisestä kuvioinnista vaan meni valotukset ihan sekaisin, siksi tämä kuva niin kummallisen näköisen vaikka kaikkeni koitin jotta sain edes jotain näkyviin.

Ja nyt tosiaan pääsee jo käyttämään näitä kesäisiä hepeneitä...

-Minna-

2 kommenttia:

  1. Oi kun ihanaisia kesävaatteita! Itsellä vasta ajatusvaiheessa ja pihalla jo yli 20 astetta..

    VastaaPoista
  2. Taitaa helteet loppua ennen kuin saan kesävaatteet ommeltua. Ihanan nostalginen tuo pitsikangas, jotain vastaavaa on itsellänikin ollut. :)

    VastaaPoista

Ihanaa että löysit blogini, tervetuloa!
Arvontan suuresti kaikkia jättämiänne kommentteja!

*****
Welcome! It's wonderful you found my blog!
I appreciate all your comments!

*****

-Minna-