Sivut

maanantai 31. tammikuuta 2011

Settejä hoitoa varten..

Se on sitten ohi... mun kotiäidin arki :-(. Työt alkaa huomenna ja poitsukin pitää laittaa hoitoon, minun viimeinen vauva... ei raaskisi millään, mutta pakkohan se on. No, onneksi niitä vapaapäiviäkin on tiedossa.

Uusia vaatteita piti sitten hommata pikkumiehelle kun vanhat alkaa olemaan joko pieniä tai sen verran törkyisiä ettei oikein enää ole edustuskelpoisia. Tässä sitten settejä aika läjä:


Tähtipaita Ikasyrin tähtitrikoosta punaisilla resoreilla, autopaita Michas Stoffekelta tilatusta trikoosta ja näiden kaveriksi punaiset velourhousut.


Ooga Booga interlock-trikoosta paita ja kaveriksi harmaansiniset velourhousut.


Eurokankaasta ostin syksyllä jossain kohtaa ruudullista villaneulosta ja se pyörikin kaapeissa aika kauan (niinkuin kaikki muutkin) ennenkuin sain sen paidaksi asti, sen kaveriksi tummanharmaat velourhousut. Velouri Stof&Stilliltä Norjasta.


Stof&Stil:stä norjasta ystäväni avustuksella hommasin kasan kankaita ja mm. tätä autointerlockia. Siitä teinkin jo yhden tilaupaidan ja meinasi jäädä oma poika vaille autopaitaa kun kangasta olikin jäljellä hiukan liian vähän. No, jatkoin hihoja tuollaisella ylimääräisellä kaitaleella, mutta meinasi jäädä paita kokonaan tekemättä kun näytti niin tyhmältä tekovaiheessa. Onneksi kuitenkin tein valmiiksi, päällä näyttää ihan kivalta.


Viimeinen setti tällä erää on tähtipaita Ikasyrin trikoosta turkooseilla resoreilla ja kaveriksi turkoosit velourhousut. Velouri tilattu Michas Stoffekelta.

Saapas nähdä miten käy ompelujen, bloggaamisen ja muun tekemisen kun työarki koittaa...

-Minna-

torstai 27. tammikuuta 2011

Autoja ja jotain itselle

Uusi vuosi on käynnistynyt erittäin hitaasti, tai siis ommeltua on tullut kyllä ja tilaustöitä lähinnä, mitään ei vaan ole kuvattuna :-(.

Mutta nyt siis vihdoin kuvinakin jokunen, sori vaan mutta kuvat on ihan syvältä.

Metsolan ihanasta autojoustiksesta pikkumiehelle, autojen rakastajalle, haalari tutulla jump'n haalarin kaavalla. Ja turha varmaan mainitakaan, mutta automies tykkää ihan hirmusti :-).


Sitten jotain pitkästä aikaa itselle, kaapissa on pyörinyt jo jonkun aikaa muutama anopilta saatu villakankaan palanen ja yhdestä niistä tämä ihan perusmallinen kaarrokehame Joka tyypin kaavakirjan kaavojen mukaan. Ja täytyy kyllä sanoa että TYKKÄÄN, näitä tulee varmati lisää, onhan niitä villakankaan paloja vielä 3 erilaista. Tää on just näitä yksinkertaisia vaatteita mitä mä tykkään pitää, mutta mitä ei juurikaan löydy valmiina mistään, ainakaan niin että istuisi päälle hyvin, ovat aina joko liian pitkiä (mä en halua mitään alle polven ulottuvaa) tai muuten vaan jotenkin kummallisia.-Minna-