Sivut

torstai 27. tammikuuta 2011

Autoja ja jotain itselle

Uusi vuosi on käynnistynyt erittäin hitaasti, tai siis ommeltua on tullut kyllä ja tilaustöitä lähinnä, mitään ei vaan ole kuvattuna :-(.

Mutta nyt siis vihdoin kuvinakin jokunen, sori vaan mutta kuvat on ihan syvältä.

Metsolan ihanasta autojoustiksesta pikkumiehelle, autojen rakastajalle, haalari tutulla jump'n haalarin kaavalla. Ja turha varmaan mainitakaan, mutta automies tykkää ihan hirmusti :-).


Sitten jotain pitkästä aikaa itselle, kaapissa on pyörinyt jo jonkun aikaa muutama anopilta saatu villakankaan palanen ja yhdestä niistä tämä ihan perusmallinen kaarrokehame Joka tyypin kaavakirjan kaavojen mukaan. Ja täytyy kyllä sanoa että TYKKÄÄN, näitä tulee varmati lisää, onhan niitä villakankaan paloja vielä 3 erilaista. Tää on just näitä yksinkertaisia vaatteita mitä mä tykkään pitää, mutta mitä ei juurikaan löydy valmiina mistään, ainakaan niin että istuisi päälle hyvin, ovat aina joko liian pitkiä (mä en halua mitään alle polven ulottuvaa) tai muuten vaan jotenkin kummallisia.-Minna-

5 kommenttia:

 1. Kiva haalari ja ymmärrän hyvin, että automies tykkää ;) Herkullinen kangas. Hienoa, että olet saanut ommeltua itsellesikin. Mulla jää itselle tarkoitetut kankaat aina pyörimään nurkkiin, kun lasten projektit menee edelle...

  VastaaPoista
 2. Mahtava tuo autohaalari! Vuorititko tuon villahameen muuten?

  VastaaPoista
 3. Tosi kivoja! Ja ihana että olet saanut ommeltua myös itsellesi! Sitten vaan sovituskuvia rohkeasti niin näkee mallin kauniimmin. ;)

  VastaaPoista
 4. Pirteä haalari! Itselläkinon ollut tarkoitus tilata tuota kangsata. Ja hamekin on kivan näköinen!

  VastaaPoista
 5. Kiitos!
  Pakko itsellekin jotain työvaatteita ommella kun sinnekin ihan pian joutuu.
  En itse asiassa vuorittanut hametta, mietin sitä jonkun aikaakin mutta päätin sitten kokeilla ilman. Sovituskuvat olis ihan jees, vaan mä en koskaan oo kuvissa oikein edukseni niin siksi näin :-).

  VastaaPoista

Ihanaa että löysit blogini, tervetuloa!
Arvontan suuresti kaikkia jättämiänne kommentteja!

*****
Welcome! It's wonderful you found my blog!
I appreciate all your comments!

*****

-Minna-