Sivut

lauantai 16. lokakuuta 2010

Nupulle peitto

Niin monet on ommelleet mitä suloisempia peittoja nupuille peitto-projektiin, joten olihan sitä itsekin pakko kantaa kortensa kekoon ja tehdä jotain hyvän asian hyväksi.
Tämmöinen siitä tuli, ihan ensimmäinen tilkkutyöni ikinä ja sen se kyllä paikoitellen on valitettavasti näköinenkin, ei ihan mätsää nuo kolmioiden kohdistukset, toivottavasti silti kelpuutetaan hankkeeseen mukaan ja joku saa tästäkin itselleen tärkeän muiston. En aatellut työhän ryhtyessäni että tilkkutyö on oikeasti aika haastavaa vaan ihan vapaalla kädellä leikkelin ensin neliöitä ja sitten kolmioita ja välillä vähän ompelin, mutta jos uudelleen teen tilkuista jotain niin pitää kyllä enemmän varata aikaa siihen että kaikki palat on ihan varmasti saman kokoisia ja ommellaan samalla leveydellä.
Päällipuoli on siis tehty erilaisista puuvillatilkuista ja reunat ja tausta on fleeceä, vanua en laittanut enää väliin kun oli mielestäni jo tarpeeksi paksu noinkin. Ompelukoneeni teki jotain ihmejuttuja tuon toisen sydänompeleen kohdalla, joten se on vähän tökerä, mutta en lähtenyt sitä enää purkamaan, koska ne reiät olisi varmaan olleet vieläkin tökerömmät. Harmittaa kuitenkin tuo jälki ihan vietävästi.

-Minna-

3 kommenttia:

  1. Kivan näköinen peitto, saumojen kohdistusvaikeudet ei haittaa mitään!

    VastaaPoista
  2. Tein vastavierailun ja heti törmäsin ihanaan nuppupeittoon!

    VastaaPoista
  3. Aivan ihana! Tästä voisin ottaa mallia kun pitäis tehdä tytöille joululahjaks nukenpeitto.

    VastaaPoista

Ihanaa että löysit blogini, tervetuloa!
Arvontan suuresti kaikkia jättämiänne kommentteja!

*****
Welcome! It's wonderful you found my blog!
I appreciate all your comments!

*****

-Minna-