Sivut

perjantai 10. syyskuuta 2010

Paitoja, paitoja ja vielä kerran paitoja...

Tuli tässä taannoin vietettyä oikein kunnon paitasulkeiset armeijatermiä lainatakseni :-). Paitoja valmistui iso kaikille niitä tarvitseville. Tässä kuvia niistä, kuvat on mitä sattuu ja mitä sattuu taustoilla ja valoilla mutta kaikkea ei vaan ehdi.

Paitoja pikkumiehelle:

Marimekon mustavalkoraidallinen trikoo höystettynä applikaatiolla tyyliin P.O.P, siis todellakin yritys. En ole yhtään tyytyväinen tuohon viritykseen, unohdin revittävän tukikankaan alta niin reunat lörpöttää aika tavalla :-(. 


IikkuKiikulta tilattua ihanaakin ihanampaa pingviinitrikoota. Läikkä kauluksen vieressä ei ole likaa vaan kuolaa ihanaakin ihanammalta kuvausavustajalta, kenen jäljiltä homma näyttää tältä...


Ja tässä somistaja työssään :-):


Päällänsä myöskin itse ommellut keltaiset haalarit sekä apinajoustoforteesta teeppari.

Ihanasta (ja kalliista) raitatrikoosta paita, Trikoo ostettu Paraisten Verkkokankaasta.


Marimekon trikoota edelleen ja ihan peruspaita. Ryppyinenkin vielä, noh.


Ja edelleen Marimekkoa ja vielä ryppyisempi :-).Paitoja tytsille päiväkotiin:

Tää on niin ihanaa, IikkuKiikkulta tilattua apinatrikoota vaaleanpunaisena.


Marimekkoa. 


Ja Marimekkoa... 


Ja vielä kerran Marimekkoa, teepparina tällä kertaa kun ei riittänyt enää pitkiin hihoihin.


Laura Ashleyn kukkatrikoo Eurokankaasta.


Bambipaita valkoisesta perustrikoosta ja aplikaatio Nanson bambitrikoota.Ja vielä jotain myös äidille (isi jäi tällä(kin) kertaa ilman):

Samispaidat tytsin kanssa mansikasta ja ... 


puukankaasta.


Vitsit että aikuisten vaatteet näytää pöljiltä noin roikkumassa kuvattuina, mutta itseäni en oikein halua vielä kuvailla (kesken painonpudotusprojektin).. :-), joten saavat näyttää sitten pöljiltä.

-Minna-

13 kommenttia:

 1. Vau kun olet ollut ahkerana! Ihania paitoja kaikki. Täälläkin tarvittaisiin vielä vaikka kuinka, mutta mitään aikaista ei tunnu tulevan.. :)

  VastaaPoista
 2. Ihana kasa paitoja! Minä vasta koitan opetella pääntien huolittelua resorilla, enkä meinaa millään saada onnistumaan. Oisko vinkkejä antaa, sulla nuo näyttää luonnistuvan? :)

  VastaaPoista
 3. Ihania paitoja ja vielä noin paljon! Tuo mansikka-kuosi on kyllä ehdoton suosikki :) Meiltä löytyy myös yhtä innokas apulainen (tai oikeestaan 2, mutta tuo pienempi 11kk on se varsinainen "apulainen" ) Toissapäivänä viimeks, kun kuvasin vaatteita lattialla, ihmettelin, että mihin se toinen paita joutui. Löytyi sitten hetken päästä eteisen senkin laatikosta... Varsinaisia veijareita :D

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommenteista!

  Riikalle vinkkejä resorihuolitteluun: resori on aina lyhyempi kuin aukko mihkä se tulee, resoria venytetään kevyesti kiinni ommeltaessa. Jos "kanttaat" resorilla niin ompele ensin toinen sivu kiinni kaula-aukkoon, käännä päällipuolelle ja kiinnitä nuppineuloilla, ompele kaksoisneulalla.
  Tosi vaikea sanallisesti kertoa, olisi helpompi näyttää :-), toivottavasti sait kuitenkin jotain irti.

  Susanna: meillä neitikin innokas auttaja, mutta 5v osaa jo oikeesti olla avuksikin, toisin kuin 1v kenen jäljiltä on joka päivä mystisesti kadonneiden tavaroiden metsästys :-).

  VastaaPoista
 5. Vau mikä määrä paitoja, olet ollut TOSI ahkera :) Vaikka mitä ihania kankaita näkyi ja ihana pikkumies ihanaakin ihanimmissa vaatteissaan :)

  VastaaPoista
 6. Vau! Olet ollut tosi tehokas! :) Kivalta näyttää!

  VastaaPoista
 7. Kiitos, näitä oli kiva tehdä ja olen vielä ihan tyytyväinenkin miten onnistuivat :-).

  VastaaPoista
 8. Wau mikä paitapläjäys. Hienoja kaikki. Mansikka on minunkin suosikkini. Kuinka paljon kaula-aukko lyhyempi trikoopätä pitää olla? Itse olen resorilla kantattaessa käyttänyt noin 1/3 kaula-aukkoa lyhyempää resorin pätkää. Pitäisi kokeilla omiin pitkähihaisiin tuota trikoolla kanttaamista.

  VastaaPoista
 9. öö, en kyllä osaa sanoa että kuinka paljon lyhempi pitäisi olla, mulla mennyt ihan näppituntumalla :-) sen suuremmin suhteita miettimättä.

  VastaaPoista
 10. Aikamoinen kasa ihania paitoja! Joko yhteistyö koneen kanssa sujuu?

  VastaaPoista
 11. Kiitos Virve, kyllä yhteistyö rupee sujumaan jo ja olenkin tosi tyytyväinen koneeseen.

  VastaaPoista
 12. Wau mikä kasa paitoja! Tulin ekaa kertaa kun NorppaStiina treffeistä kyseli. =) Tuun uudestaankin.

  VastaaPoista

Ihanaa että löysit blogini, tervetuloa!
Arvontan suuresti kaikkia jättämiänne kommentteja!

*****
Welcome! It's wonderful you found my blog!
I appreciate all your comments!

*****

-Minna-