Sivut

maanantai 19. joulukuuta 2011

Puikot viuhuneet

Ihan hullua kiirettä pitänyt, mutta aina iltaisin on tarttuneet puikot käteen ja sillä saralla jonkun verran valmiitakin. Toki ommeltukin on jotain, mutta mitään töitä ei ole pitkään aikaan kuvattu saati blogattu.

Saumuri meni takuukorjaukseen ja korjattiin sitten varuiks kahteen kertaan kun ei ekalla tullut kuntoon, vielä en tiedä joko se toimii... ehkä tässä jonain päivänä ehdin sen testaamaan.

Mutta siis tuotoksiin:

Ruttu-nutun ohjeella villapaita tytölle jotakuinkin koossa 122. Ihastuin tähän väriin heti kun näin sen Ruttu-nutulla, mutta en saanut sitä enää mistään kunnes törmäsin Tampereen messuilla Novitan tarjoukseen poistuvista Puro langoista... 5 kerää kympillä ja niitähän sitten tarttui 10 kerää matkaan. Tähän paitaan meni 5 kerää. Neulottu 6 puikoilla.Pikkuveljelle samanlainen Kivi värisestä Purosta. Koossa 98.Vielä olis hakusessa joku hyvä housuohje näiden kaveriksi, vinkatkaa jos jostain löytyisi.


Talvella tarvitaan myös pään lämmikkeitä ja niitä tässä pino:


Tytölle vaaleanpunaisesta Eskimosta koristeltuna valkoisella ja harmaalla. Ohje Ananalta.


Pojalle samanmoinen, harmaana ja valkoisilla tupsuilla.


Novitan Kelo kuuluu myös tämänhetkisiin lemppareihini ja siitä nämä seuraavat, tytölle harmaasta kauppalätsä virkatun kukan kera.Pojalle sinapikelosta kauppalätsä.Kaikillehan maistuu myös herkut, mutta näitä ei valitettavasti voi nautiskella kuin silmillään :-). Näitä on mennyt jo joulupaketteihin, mutta tämän setin jätin omille lapsille heidän leikkikeittiöönsä.Maistuis varmaan sullekin, mulle ainaskin :-)!


Näissä tunnelmissa lähdetään valmistelemaan joulua, sillä todennäköisesti en enää ennen joulua ehdi päivittämään.

Hyvää joulua siis kaikille lukijoilleni ja tavataan taas ensi vuonna!

-Minna-