Sivut

torstai 23. joulukuuta 2010

Joulun toivotus!

Tämän kortin myötä haluan toivottaa kaikille lukijoille ja satunnaisille vierailijoille oikein mukavaa joulua!
Blogi varmasti hiljenee joulun ajaksi ja saattaapi olla ettei välipäivinäkään vielä herää.
Ensi vuoteen siis....


-Minna-

lauantai 18. joulukuuta 2010

Joulualea!!

Viivi & Leevi kaupassani on JOULUALE mikä kestää aatonaattoon saakka.
Postin kautta tosin ehtii joulupakettiin enää maanantaihin tehdyt tilaukset, mutta voit noutaa tilauksesi kotoani koko viikon ajan.
Tilaustyöt eivät ole alessa mukana ja tilauksesta ei enää ehdi jouluksi.

-Minna-

maanantai 6. joulukuuta 2010

Lahjukset

Ystäväni Norjassa mahdollisti meidän käsityöpiiriläisten tilauksen Stoff&Stillistä ja vielä kuskasi matkalaukussaan lähetyksen suomeen, reilun 8 kilon paketin :-).
Ompelin ystäväni pojalle kiitokseksi housut ja paidan. Housut  sinistä velouria ja paita vihertävää trikoota ja kravatti töff-töffiä Michasilta saksasta. Toivottavasti oli sopivat ja automiehelle mieleiset.
-Minna-

lauantai 4. joulukuuta 2010

Arvonta on suoritettu!
Laskin arpojen määrän ja syötin ne Random number generaattoriin ja sieltä tulokseksi tuli:

True Random Number Generator  56
Ja arpa numero 56 kuuluu Anonyymille joka Kertulle odottelee pipoa! "Anonyymi kirjoitti...

Kolmella mukana, Kertulle pipoa odotellen! : )"

Otahan anonyymi yhteyttä (minna (at) ppa.inet.fi) niin sovitaan pipon toimituksesta!

-Minna-

keskiviikko 1. joulukuuta 2010

Joulukuu!!!

Se ihana, kamala, kamalan ihana, hektinen, rauhallinen ja kaikkee muuta kuukausi on taas käsillä. Se on hassua miten paljon voi mahtua yhteen kuukauteen, ensin ensimmäiset kolme viikkoa mennään ihan tukkaputkella kaikenmaailman lahjojen, koristeiden, ruokien, namujen, kuusen jne. perässä lompakon pullistellessa kasvavasta kuittimäärästä ja tilin tyhjetessä ennätysvauhtia.

Joulukuun ensimmäiseen päivään herätessä pitäisi olla jo kalenterit asennettuna/hankittuna (meillä taskuverhot keittiössä) ja kalenterin lahjatkin jo jemmattuna. Pitäisi asennella valoja ulos ja sisälle, kaivaa kynttilät laatikoista ja ryhtyä katsastelemaan pikkujouluvaatetusta. 

Seuraavat kolme viikkoa on tumpattu ihan täyteen ohjelmaa ja joka paikkaan pitäisi ehtiä ja jossain välissä pitäisi vielä niitä puuttuvia lahjojakin tehdä. Kun vihdoin koittaa se päivä, jouluaatto niin eihän se kiire suinkaan siihen lopu vaan sen päivän aikana se oikeastaan vaan huipentuu. Saman päivän aikana pitäisi ehtiä seuraamaan joulurauhanjulistusta, joulusaunaan, joulupuurot sekä valmistaa jouluateria ja kun vihdoin pääsee joulupöytään niin lapset ovat jo niin tulisilla hiilillä joulupukkia odotellessaan että osa ruokailusta menee lapsia toppuutellessa. Ruuan jälkeen tulee illan kohokohta, joulupukki ja kaikki ihanat lahjat... niiden kanssa vierähtääkin koko loppuilta ja kun vihdoin yö koittaa voi huokaista helpotuksesta kaiken härdellin päättyessä ja ummistaa silmänsä valmistautumaan seuraaviin lököttelypäiviin joiden aikana ihan oikeasti saa vaan nautiskella olostaan.

Joka vuosi sitä miettii näihin aikoihin että voi kun voisi vaan unohtaa kaiken tän härdelllin ja mennä viettämään ns. "valmista joulua" jonnekin ihan muualle, tämäkään vuosi ei tee poikkeusta vaan nytkin täällä ihmetellään että pääsiskö vielä jonnekin.

Toisaalta, haluaako sitä sitten kuitenkaan lähteä minnekään kun lapset on vielä pieniä ja uskovat ihan täysillä joulupukkiin ja se aaton jännitys kun odotellaan pukkia saapuvaksi on niin mukaansatempaavaa, olisiko se joulu joulun tuntuinen jossain muualla? No se jää varmaan tänäkin vuonna todistamatta, vaikka mieli tekisikin kokeilla niin ei raaski "uhrata" lasten jouluriemua sen kokeilemiseen... ehkä sitten kun ovat isompia....

Mites teillä valmistaudutaan joulun viettoon ja miten teillä joulua vietetään, onko teillä kokemuksia "valmiista jouluista"?

Joulua odotellessa,

-Minna-

ps. muistithan osallistua edellisen postauksen arvontaan, päättyy perjantaina!