Sivut

tiistai 5. maaliskuuta 2013

Koukutettuja

Oho, jo toinen bloggaus muutaman päivän sisään :-).
Taitaa kevät tosiaan tehdä tuloaan kun alan heräillä talviunilta...

Tammikuussa törmäsin ekaa kertaa tänne ja ihastuin ikihyviksi niihin virkattuihin neuleisiin. Oli pakko itekin kokeilla, mutta en ole niin haka siinä hommassa että kykenisin noin vaativaan työhön ilman ohjetta. Ohjehan löytyi vastaavanlaiseen pyöreään neuleeseen dropsdesignilta. 
Ihan kommelluksitta ei valmistunut ohjeesta huolimatta vaan aika alkuvaiheessa tehty laskuvirhe kostautui suurella määrällä purkamista. Valmista tuli ja tykkään ja en tykkää, lanka olisi saanut olla hiukan ohuempaa.

Malli dropsilta
Lanka anopin lahjoituksia vuodelta miekka ja kirves, todennäköisesti ainakin lähes 100% villaa, virkattu kaksinkertaisena. (Näitä olisi vielä isota kasat mustana ja valkoisena :-))
Kiinnitysneula lainattu toisesta neuleesta.

(Tämä mamma ei huomannut kuvaustohinoissaan edes vaihtaa arskoja pois sisääntulon jälkeen, niin kiire oli kuvata :-))
Toinen samanmoinen pienelle neidille, samalla ohjeella, seiskaveikalla. Tuli ihanan kevyt ja hentoinen. Tämä raita vaan on ehkä hiukan levoton tämmöiseen neuleeseen...

Ja tottahan toki Tähkäpääkin tarvitsi omansa :-)
Koukulla on jo seuraava työ valmistumassa, en malttaisi millään laskea käsistäni :-)...

-Minna-
2 kommenttia:

  1. Onpa kivoja! En ole uskaltanut tehdä noita malleja, kun olen epäillyt, miten tuollainen istuu päällä, mutta hyvältähän se näyttää!

    VastaaPoista
  2. Oi ihana! Minusta tuolla kopassa olevista kuvista ei saa oikeaa käsitystä malleista, mutta näistä sinun kuvistasi saa kyllä käsityksen, ja pakkohan on varmaan itsekin tehdä tälläinen pyöreä villatakki. :)

    VastaaPoista

Ihanaa että löysit blogini, tervetuloa!
Arvontan suuresti kaikkia jättämiänne kommentteja!

*****
Welcome! It's wonderful you found my blog!
I appreciate all your comments!

*****

-Minna-